team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, May 15, 2014

13:05:2014Ομιλία του Αστάρ: Ενημέρωση για την Τρέχουσα Διαδικασία Κάθαρσης – 13 Μαΐου 2014

Είναι φορές που η δουλειά που κάνετε είναι απαιτητική και που θα πρέπεινα σας αφήσουμε μονάχους’.  Στη φάση αυτή, που τα σώματά σας περνάνε από μεγάλες αλλαγές, θα ήτανε αντιπαραγωγικό να σας επιβαρύνουμε με πρόσθετες εργασίες.

Όλοι σας περνάτε από μεγάλες αλλαγές. Είδατε μέσα στον Απρίλιο από μόνοι σας πόσο έντονη ήταν η κάθαρση αυτή.

Η έκχυση των ενεργειών επάνω σας επηρέασε τα σώματά σας με παρόμοιο τρόπο μαυτόν της φύσης μετά από μια καταιγίδα. Ίσως να παρατηρήσατε πως μετά από καταιγίδα ο ήλιος λάμπει περισσότερο, ο αέρας είναι καθαρότερος και όλα είναι πιο αρμονικά. Και όπως, με το επακόλουθο της καταιγίδας, όλα όσα χρειάζονταν να καθαρίσουν μετασχηματίζονται και διαλύονται.

Η «καταιγίδα» αυτή ήταν ιδιαίτερα βαριά, όπως το νιώσατε οι ίδιοι σας, και η διαδικασία της κάθαρσης ακόμη δεν έχει τελειώσει. Ο μόνος απόλυτος όρος μέσα στο Σύμπαν είναι ότι συμβαίνουν αλλαγές.

Παρόλα αυτά, το Θείο Πλάνο πάει ρολόι. Αυτοί με τις αμφιβολίες, επικεντρώνονται ακόμα πολύ στα εξωτερικά συμπτώματα αυτής της κάθαρσης. Όποιοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια όσων σας λέμε εδώ, παρόλο που αυτό δε στέκει, ίσως να κοίταζαν στον καθρέφτη και να σύγκριναν τους εαυτούς τους με το άτομο που αυτοί ήτανε πριν από μερικούς μήνεςσβήστε το μυαλό σας και συγκεντρωθείτε στην καρδιά σας.

Η καλύτερη ένδειξη της προόδου σας είναι το ότι είσαστε ασταμάτητοι στις προσπάθειές σας στο να κάνετε έναν κόσμο καλύτερο για Όλα Όσα Είναι, και προοδεύετε ακούραστα, και άσχετα με το πόσο κουραστικό μπορεί να σας φαίνεται κάποιες φορές το ταξίδι σας αυτό. Και έτσι είναι, Αγαπητοί Μαςσυμφωνήσατε νακολουθήσετε το μονοπάτι των Όλων Όσων Υπάρχουν. Είσαστε οι Πρόδρομοι που επιλέχθηκαν να στρώσουν το δρόμο για την ανθρώπινη Συλλογικότητα.

Το Τσουνάμι της Αγάπης ρέει με πληρότητα και είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε το κύριο κύμα. Εδώ θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό το κύριο κύμα δεν έρχεται από έξωαρχίζει και αναπτύσσεται από μέσα σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο Τσουνάμι της Αγάπης και θα είσαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τον ερχομό αυτού του κύριου κύματος που βρίσκεται στο τελικό τους στάδιο της προσέγγισής του και που θα σας ξεπλύνει τη σωστή στιγμή.  

Όπως έχουμε πει, το Τσουνάμι της Αγάπης είναι ο πρόδρομος της Ανάληψής σαςσας προετοιμάζει για την Ανάληψή σας με το φυσικό σας σώμα. Και εάν επιθυμείτε να μάθετε πού βρισκόσαστε την παρούσα αυτή στιγμή μέσα στη διαδικασία της Ανάληψης, να σας δώσουμε την εικόνα ετούτη:

Φανταστείτε ότι στεκόσαστε εμπρός σε μια τεράστια, λαμπρή πύλη άχραντης ομορφιάς. Η πύλη αυτή πλημμυρίζει με απαλή, γλυκιά μουσική και απόλυτη ηρεμία. Είσαστε ακριβώς εμπρός της, και το χέρι σας είναι στο χερούλι που ανοίγει την πόρτα αυτής της πύλης. Το μόνο που σας σταματάει από το να γυρίσετε το χερούλι είναι οι τελευταίοι μετασχηματισμοί μέσα σας, τους οποίους θα πρέπει  ακόμα να επιλύσετε ώστε να είσαστε ικανοί να δεχθείτε όλα όσα είναι έτοιμα για εσάς πέρα από την πύλη.

Οπότε βλέπετε, είσαστε κοντύτερα απόσο θα μπορούσατε να είσαστε στον προορισμό σας. Μην ελαττώνετε τις προσπάθειές σας για την κάθαρση που θα σας επιτρέψει να περάσετε την πύλη. Όσο κουραστικό και αν φαίνεται αυτό, το πέρασμα από την πύλη αυτή δε θα μπορέσει να γίνει δίχως  κάθαρση.

Το Σχέδιο του Πνεύματος για την Ανθρωπότητα έχει εφαρμοστείτίποτε δεν το έχει αλλάξει αυτό, ούτε οι ταραχές του κόσμου σας, ούτε και η Ελεύθερή σας Βούληση.

Η Ελεύθερή σας Βούληση είναι το πολυτιμότερο αγαθό που λάβατε από το Πνεύμα και είναι για όλους όσους λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία της Ανάληψης της ανθρώπινης Συλλογικότητας, καθαγιασμένα και σίγουρα δίχως ασέλγεια προς αυτό.

Δεν είναι όμως μόνο η ανάταση της ανθρωπότητας αυτή που εξαρτάται από την Ανάληψή σαςη Ανάληψή σας επηρεάζει και όλο το Σύμπαν. Έτσι, η Ελεύθερή σας Βούληση είναι άγια ως μέρος της Ανάληψης και δε κάνει και δεν πρέπει να οδηγήσει σε κατάσταση μη εφαρμογής του Θείου Πλάνου.  Η Ελεύθερή σας Βούληση λογίζεται ως τέτοια καθόσον αυτή συμβαδίζει με το Θείο Πλάνο.

Είναι δυνατό να ρυθμίσετε και να αλλάξετε το Θείο Πλάνο με τη θέλησή σας; Φυσικά, εφόσον αυτή συμβαδίζει με το Πλάνο, όπως συνέβη όταν η ανθρωπότητα αποφάσισε συλλογικά να αναληφθεί. Το Πνεύμα σας υπολογίζει ως σύνολο και όχι ατομικά, και η Ελεύθερη Βούληση συμφώνησε ναναληφθεί μαζί η ανθρωπότητα, και έτσι το Θείο Πλάνο ρυθμίστηκε αντίστοιχα. Όμως υπήρξε μια ξεκάθαρη συμφωνία σχετικά με τους όρους της ρύθμισης αυτής:

Πρώτα από όλα, αυτό δε σημαίνει ότι η Γη και οι κάτοικοί της θα έπρεπε να παραμείνουν ακόμα περισσότερο μέσα στις χαμηλές δονήσεις. Σας παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι η Γη ήτανε αυτή που ζήτησε αρχικά για βοήθεια και που ξεκίνησε το πρόγραμμα τηςΑνάληψης’. Επιπρόσθετα, η Ανάληψή σας επηρεάζει όλο το Σύμπαν και είναι η πρωτοπόρος για την Ανάληψη και άλλων πλανητών μέσα στο Σύμπαν σας. Για το λόγο αυτό η «περίοδος αναμονής» ήταν σκόπιμα σύντομη.

Μια επιπλέον συνθήκη είναι πως η ατομική Ελεύθερη Βούληση των λίγων δε μπορεί πλέον να επηρεάζει τη Συλλογική Ελεύθερη Βούληση. Εδώ αναφερόμαστε σε αυτούς που για κάποιο λόγο δε θέλουνε να πάρουν μέρος στην Ανάληψη, είτε για να κρατήσουν τη θέση και να μη χάσουν τη δύναμή τους, ή επειδή έχουνε προγραμματίσει την Ανάληψή τους για αργότερα.

Είναι σημαντικό να το καταλάβετε αυτό – οι σκοτεινές δυνάμεις δε μπορούν πλέον να επηρεάζουν την Ανάληψή σας. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούραστα σας υποδεικνύουμε πως δε θα πρέπει να επιτρέψετε στις πράξεις τους να σας εμποδίζουν από το να εστιάζετε στην εργασία της Ανάληψής σας. Στείλτε τους Φως και Αγάπη, και μην ξεχνάτε ότι και αυτοί παίζουν επίσης στο παιχνίδι που καλείται Ζωή.

Εν συντομία θα θέλαμε να σας πούμε ότι όλα είναι καλά. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για σας και για το πώς μετέχετε στο παιχνίδι αυτό του τέλους. Σας παρακαλούμε να μην επιτρέψετε στην εμπιστοσύνη σας να αποδυναμώσει, και όταν έχετε τυχόν αμφιβολίες επικοινωνήστε με τα αδέλφια σας ‘πίσω από το πέπλο’. Ζητείστε μας δύναμη και βοήθεια – δεν είσαστε ποτέ μονάχοι σας, ούτε για μια στιγμή. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το θυμόσαστε ξανά και ξανά.

Είμαι ο Αστάρ, ο αδελφός σας από τα Άστρα, που μιλάει στις ψυχές από αυτή την πλευρά του πέπλου. Και είναι μεγάλη η ευχαρίστηση και η τιμή για εμένα να είμαι αυτός ο Πρεσβευτής.
Με βαθύτατη Αγάπη

Αστάρ

Webpage: ASHTAR SPEAKS


Translated from German to English by Petra .S.T. 


AVAILABLE IN 25 LANGUAGES 

All translations of this blog are done by The Galactic Channellings Group.

  Μετάφραση: Con Tanidis 

Member of the Greek Translator Team 
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES