team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, January 16, 2014

Romanian -- Ashtar via Philipp: A New Message – The Love TransformationAshtarAndrew : După un decalaj de patru luni , Ashtar revine cu un nou mesaj prin Philipp privind Mama Divină a " Tsunami of Love " - sau cum Ashtar îl numește „The Love Transformation.”  Ashtar începe mesajele sale cu o introducere care este personalã a lui Philipp, însã cu această ocazie, Philipp a solicitat ca introducerea personalã să fie inclusã ...

Philipp : De data aceasta , introducerea este o parte a mesajului pentru a arăta cititorului că, canalul se gãseste pe aceeași poziție, în care canalul simte ca și cum prietenii noștri l-ar fi abandonat, dar, de fapt, ei sunt foarte aproape, dar nu pot face munca pentru canal. Ne gãsim cu toții în aceeași barcă și, posibil, cititorul se poate identifica mult mai mult cu mesajul lui Ashtar prin citirea introducerii personale.


Steve : Aparent un canal bine-cunoscut german, a sugerat că Philipp nu este canalizarea lui Ashtar. Dar eu pot confirma că am cerut Arhanghelului Mihai prin Linda ( la cererea lui Philipp ) sã confirme dacă el este canalizarea lui Ashtar și AAM a spus că el este canalizarea atât lui Ashtar cît și a unui grup care funcționează cu Ashtar ( la fel ca și cu Matei , Silver Birch sau oricine altcineva ) .Ashtar:  Iubirea de Transformare. Canalizat de Phillip. Ianuarie 13, 2014
            

Draga Philipp, nu este că m-am retras de la tine. Sunteți într-o fază de inaugurare foarte intensã care necesită ca sã vã concentrati în voi însisi. Noi nu ne retragem nici o datã într-un asemenea timp [faza de inaugurare] dar luãm loc pe scaunul din spate. Toate aceste sarcini legate de o fază de inaugurare - și noi intenționat nu folosim termenul de "teste", deoarece există prea multă judecată și frica de exemplu, de a nu trece testul asociat cu aceasta - avem nevoie de atentia dumneavoastră completă și neseparatã.


Fiecare fază a inaugurãrii este un cadou pentru voi și sunteti doar voi, acei care pot accepta și desface acest cadou. Noi știm foarte bine cât de dificil acest cadou poate fi. L-ați primit și îl țineti în mâinile voastre, agitându-l și întrebându-se ce ar putea fi înăuntru. Vreti să-l desfaceti imediat, dar vã luptati cu cravata fixatã. Ca urmare, treceti prin faze de furie și frustrare, care ar putea dura zile, săptămâni și chiar luni.

Simtiti cã sunteti complet singuri, abandonati și pierduti. Vă confruntati cu multe forme de frică și vă simțiți foarte descurajati. Dar apoi, dintr-o dată, momentul dezvăluirii este aici. Integrati darul in Fiinta voastrã, vã ridicati mai presus de toate dificultățile, vă întindeți aripile și vã transforme în fluture, care este cel Nou Tu. Deci, data viitoare - atunci când veti merge printr-o astfel de fază și veti experimenta toate frustrarea și furia - vă rugăm să știti că aceasta este o parte din cadoul pentru voi. Durează doar până în momentul Divin exact atunci când sunteti în măsură să desfaceti cadoul, atunci când ati integrat toti precursorii necesari pentru a putea fi capabili să vã bucurati de cadoul vostru, în cea mai mare măsură.

Ați observat că faza de inaugurare vine la tãrmul vostru, loviturã dupã lovitură. Care este motivul pe care ea îl contine? Voi toți ați auzit informații despre "Eveniment", "Tsunami of Love", sau orice termen pe care îl preferați. Eu folosesc termenul de "Iubirea de Transformare", deoarece toate acestea sunt despre transformarea de voi însisi  în adevăratul Voi Însisi care este Iubire, Iubire și numai Iubire. Aici sunt unele lucrări preliminare pentru ca voi să le faceti înainte de a putea fi capabili să treceti prin Iubirea de Transformare. Dar ne  grăbim să adãugãm că ați făcut deja cea mai mare parte, din aceastã muncã preliminarã.

Voi sunteti diamante în brut care au nevoie doar de câteva finisaje si acesta este procesul în care sunteti în prezent angajati. Vestea bună este aceasta, că fazele de inaugurare actuale sunt în curs de a termina. Și intensitatea acestei faze de finisare vă arată cât de aproape vă aflați în fața Iubirii de Transformare care vã va lovi din senin! Aș dori să subliniez că Iubirea de Transformare nu este Înălțarea ta. Ascensiunea, așa cum cu totii, știți foarte bine acum, este un proces care se desfasoarã pas cu pas. Dar aceastã Iubire de Transformare este unul dintre elementele-cheie ale călătoriei dumneavoastră de Ascensiune.

Vă veți aminti de voi cei adevărati, Sinele vostru dulce. Acesta va aduce înapoi toatã întelepciunea și calitățile pe care le-ati acumulat în timpul călătoriei dumneavoastră. Veți deveni adevaratul vostru Sine. Vă puteți imagina posibilitățile pe care acest cadou le deține în magazin pentru voi? Probabil că nu, până când îl veti desface! Cuvintele nu pot exprima cît de mult asteptãm cu nerãbdare Iubirea de Transformare, care vã va  curãta de toate bagajele vechi - sunteti atât de aproape de ea.

Vă felicitãm din strãfundul inimilor noastre care nu ati încetat în munca voastrã pentru a aduce acest eveniment, care este motivul pentru care se gãseste în sfârșit aici în pragul ușii dumneavoastre. Îti doresc si tuturor acelora care citesc aceste cuvinte,  atât de multã distractie la desfacerea tuturor darurilor voastre. De abea pot să aștept ca să vă întâmpin după Iubirea de Transformare.

Cu atât de multă dragoste, Fratele tău Ashtar


 Canalizator: Philipp


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES