team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, January 16, 2014

Αστάρ: Ένα Νέο Μήνυμα – Η Μεταμόρφωση της Αγάπης

Άντρεου: Μετά από μια παύση τεσσάρων μηνών, ο Αστάρ επιστρέφει με ένα νέο μήνυμα διαμέσου του Philipp αναφορικά με το «Τσουνάμι της Αγάπης» από την Άγια Μητέρα. Ο Αστάρ ξεκινάει το μήνυμά του με μια προσωπική προς τον Philipp εισαγωγή, που στην περίπτωση αυτή ο Philipp μας ζητάει να τη συμπεριλάβουμε

Philipp: Αυτή τη φορά, η εισαγωγή αποτελεί τμήμα του μηνύματος για να δείξει στον αναγνώστη ότι το κανάλι βρίσκεται στην ίδια θέση και ότι αισθάνεται, όπως οι φίλοι μας, ότι έχει εγκαταλειφτεί, όμως στην πραγματικότητα εκείνοι βρίσκονται πάρα πολύ κοντά του, αλλά δε μπορούν να κάνουν τη δική του τη δουλειά. Όλοι βρισκόμαστε επάνω στο ίδιο καράβι και, ίσως, να μπορεί ο αναγνώστης να ταυτίσει τον εαυτό του ακόμα καλύτερα με το μήνυμα του Αστάρ διαβάζοντας την προσωπική εισαγωγή.  

Στίβ: Προφανώς κάποιο πολύ γνωστό Γερμανικό κανάλι έχει υπαινιχτεί ότι ο Philipp δε διοδεύει τον Αστάρ. Όμως σας διαβεβαιώνω ότι έχουμε ρωτήσει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ μέσω της Λίντας (κατόπιν αίτησης του Philipp) εάν διοδεύει τον Αστάρ, και ο Αρχάγγελος απάντησε πως διοδεύει και τον Αστάρ, αλλά και κάποια ομάδα που εργάζεται με τον Αστάρ (όπως γίνεται με τον Ματθαίο, τον Silver Birch ή οποιονδήποτε άλλον).

Αστάρ: Η Μεταμόρφωση της Αγάπης. Διαμέσου Philipp. 13 Ιανουαρίου 2014.

Αγαπητέ Philipp, δεν είναι ότι σε έχω αφήσει. Βρίσκεσαι σε μια πάρα πολύ έντονη φάση εγκαθίδρυσης που καθιστά αναγκαία την επικέντρωση στον εαυτό σου. Ποτέ μας δε σας εγκαταλείπουμε σε μια τέτοια εποχή [σε φάση εγκαθίδρυσης] αλλά όντως σωπαίνουμε. Όλα αυτά που συνδέονται με τη φάση εγκαθίδρυσηςκαι εσκεμμένα δε χρησιμοποιούμε τον όρο «δοκιμασίες» λόγω του ότι υπάρχει πολλή κριτική και φόβος, πχ στο να αποτύχετε στις αντίστοιχες δοκιμασίεςχρειάζονται την πλήρη και αναπόσπαστη προσοχή σας.

Κάθε φάση εγκαθίδρυσης είναι ένα δώρο για εσάς και δεν απομένει από εσάς παρά να αποδεχθείτε και να ανοίξετε το δώρο αυτό. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα τέτοιο δώρο. Το δεχόσαστε και το κρατάτε στα χέρια σας, κουνώντας το αναρωτώμενοι τι μπορεί να περιέχει. Θέλετε να το ξετυλίξετε στα γρήγορα αλλά παλεύετε με τη σφιχτή κορδέλα του. Και έτσι, περνάτε από φάσεις θυμού και απόγνωσης, που μπορεί να κρατήσουν μέρες, βδομάδες ή και μήνες.

Νιώθεις σα να είσαι απόλυτα μόνος, εγκαταλειμμένος και χαμένος. Αντιμετωπίζεις διάφορες μορφές φόβου και αποκαρδιώνεσαι πολύ. Και τότε, στα ξαφνικά, έρχεται η στιγμή του ξετυλίγματος. Ενσωματώνεις το δώρο μέσα στην Ύπαρξή σου, ανυψώνεσαι πάνω από όλες σου τις δυσκολίες, απλώνεις τα φτερά σου και μεταμορφώνεσαι σε πεταλούδα που είναι ο Νέος σου Εσύ. Γιαυτό, την επόμενη φοράπου θα περνάς από μια τέτοια φάση απόγνωσης και θυμούνα ξέρεις σε παρακαλώ πως πρόκειται για ένα μέρος του δώρου προς τα σένα. Κρατάει τόσο ακριβώς ώσπου να έρθει η Άγια στιγμή που θα μπορέσεις να ξετυλίξεις το δώρο σου, όταν θα έχεις ενσωματώσει όλα τα απαραίτητα πρόδρομα για να μπορέσεις να απολαύσεις το δώρο σου στο μέγιστο δυνατό.

Θα έχετε προσέξει ότι η φάση της εγκαθίδρυσης σας έρχεται λίγη-λίγη. Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός για κάτι τέτοιο; Όλοι σας θα έχετε ακούσει κάτι για το «Συμβάν», «το Τσουνάμι της Αγάπης», ή οπωσδήποτε αλλιώς θέλετε να το αποκαλέσετε. Εγώ χρησιμοποιώ τον όρο «Μεταμόρφωση της Αγάπης» γιατί πρόκειται περί του μετασχηματισμού του εαυτού σας προς τον αληθινό σας Εαυτό ο οποίος είναι Αγάπη, Αγάπη και μόνο Αγάπη. Απαιτείται λοιπόν κάποια προκαταρκτική εργασία που πρέπει να κάνετε πριν να μπορέσετε να υποστείτε τη Μεταμόρφωση της Αγάπης.  Όμως σπεύδουμε να προσθέσουμε ότι έχετε ήδη κάνει την περισσότερη από αυτή την προκαταρκτική εργασία.

Είσαστε ακατέργαστα διαμάντια που απαιτούν λίγη επεξεργασία και αυτή είναι η δουλειά με την οποία ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Τα καλά νέα είναι ότι η παρούσες φάσεις εγκαθίδρυσης τελειώνουν. Και η ένταση αυτής της φάσης τελειώματος σας φανερώνει πόσο κοντά είσαστε πριν σας χτυπήσει από το πουθενά η Μεταμόρφωση της Αγάπης! Θα ήθελα να τονίσω πως η Μεταμόρφωση της Αγάπης δεν είναι η Ανάληψή σας. Η Ανάληψη, όπως πολύ καλά ξέρετε, είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται βήμα-βήμα.  Όμως αυτή η Μεταμόρφωση της Αγάπης είναι ένα από τα κύρια στοιχεία που αποτελούν κλειδί στο ταξίδι της Ανάληψής σας.

Θα τον θυμηθείτε τον αληθινό, γλυκό σας Εαυτό. Θα σας επιστρέψει πίσω όλη τη γνώση και τις αξίες που συσσωρεύσατε κατά το ταξίδι σας. Θα απογίνετε ο αληθινός σας Εαυτός. Μπορείτε να φανταστείτε τι δυνατότητες μπορεί να σας επιφυλάσσει το δώρο αυτό; Ίσως όχι μέχρι να το ξετυλίξετε! Τα λόγια δε μπορούν να εκφράσουν το πόσο πολύ αναμένουμε τη Μεταμόρφωση της Αγάπης, η οποία θα σας απαλλάξει από όλο το παλιό σας φορτίο – και είσαστε τόσο κοντά της.

Σας συγχαίρουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που δε σταματήσατε να εργάζεστε για τον ερχομό του συμβάντος αυτού, που είναι και ο λόγος γιατί επιτέλους είναι εδώ πάνω στα σκαλοπάτια σας. Εύχομαι σε σας και όλους αυτούς που διαβάζουν τις λέξεις αυτές να διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο ανοίγοντας όλα σας τα δώρα. Ανυπομονώ να σας υποδεχθώ μετά τη Μεταμόρφωση της Αγάπης.


Με πάρα πολύ Αγάπη, ο αδελφός Σας, Αστάρ

Διαμέσου: Philipp


 Μετάφραση: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES