team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Saturday, September 21, 2013

Η Μετάβαση της 21ης Σεπτεμβρίου

Rainbow-Phoenix2
Σας παρακαλούμε συνεχίστε.
Σας ευχαριστώ.

Καλωσόρισες Επίγνωση. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας στη σύνοδο του Ουράνιου
Τόξου-Φοίνικα της 16ης Σεπτέμβρη 2013. Μεταφραστής των μηνυμάτων σας θα είναι ο Ουίλ Μπερλινγκοφ, και τις Ερωτήσεις θα τις υποβάλει μαζί με την Ενεργοποίηση η Τζόαν Μιλς. Εμπλέκονται ο Νόμος της Αγάπης και ο Νόμος του Φωτός. Υπάρχει κάποιο εναρκτήριο μήνυμα ή κάποιο γεγονός που να τρέχει τώρα και θα θέλατε να το συζητήσουμε πριν πάμε στις ερωτήσεις τη στιγμή αυτή σας παρακαλώ;

Η Επίγνωση αυτή έχει όντως ένα εναρκτήριο μήνυμα για τον καθένα αλλά και για όλους. Η Επίγνωση δηλώνει πως ένα γεγονός μεγάλης σημαντικότητας κινείται γρήγορα προς τον πλανήτη, και προς τη συλλογική ανθρώπινη συνειδητότητα. Πως το γεγονός αυτό είναι το γεγονός για το οποίο σας μιλούσε η Επίγνωση αυτή για τόσους μήνες τώρα. Είναι το γεγονός της ολοκλήρωσης του κύκλου των εννέα μηνών, που αποτελούσε παύση μέσα στο πλέγμα του χρόνου και του χώρου, όπως αυτά θωρούνται από τα επίπεδα εκείνα της συνειδητής επίγνωσης που βρίσκονται πέρα από την ανθρώπινη επίγνωση.

Η Επίγνωση έχει μιλήσει για αυτήν τη χρονική περίοδο, που ήταν μια σημαντική κατάσταση εσωτερικής ενδοσκόπησης και εργασίας προκειμένου να επιτευχθεί το επίπεδο της αντίληψης και της ετοιμότητας που απαιτείτο για τα γεγονότα που πρόκειται να ξεκινήσουν. Θα ήταν λάθος να σκεφτούμε πως αυτό σημαίνει ότι δεν έγινε τίποτε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου των εννέα μηνών. Πράγματι έχουνε γίνει πολλά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο για πολλούς, όσο και σε συλλογικό επίπεδο για τον ίδιο τον πλανήτη, και το συλλογικό επίπεδο της ανθρώπινης συνειδητότητας.


Τα παγκόσμια γεγονότα επιδεικνύουν πως τα πράγματα όντως εξελίσσονται προς τα μπρος και για τους πολλούς που δεν έχουν την επίγνωση ή που δεν καταλαβαίνουν τη σημαντικότητα της περιόδου αυτής των εννέα μηνών, θα τους φανεί πως μόνο τα εξωτερικά γεγονότα είναι αυτά που κινούνται προς τα μπρος.

Όμως εκείνοι που εργάστηκαν συνειδητά για την εσώτερη επίγνωση και κατανόηση, και που προετοίμασαν τους εαυτούς τους για την αλλαγή που έρχεται, έχουν όντως δει αρκετοί τους προσωπική αλλαγή και προσωπικά γεγονότα τέτοιας φύσης που τους έδειξαν πως όντως κάτι τρέχει στα επίπεδα εκείνα της αντίληψης και της κατανόησης που αποτελούν τη βάση πίσω από την οποία και πάνω στην οποία είναι χτισμένες η ανθρώπινη και η ατομική συνειδητότητα.

Τώρα, η περίοδος των εννέα μηνών φτάνει στην ολοκλήρωσή της, και η ημερομηνία της 21ης Σεπτέμβρη, για την οποία σας μίλησε αυτή η Επίγνωση, είναι το σημείο του τέλους της περιόδου αυτής της προετοιμασίας των εννέα μηνών

Η Επίγνωση επιθυμεί να συζητήσει για την ημέρα αυτή παραπάνω, τη στιγμή αυτή. Επιθυμεί να δηλώσει πως είναι το τέλος του μοντέλου των πεποιθήσεων και της συνειδητότητας που κυριαρχούσε στον παλιό πλανήτη ΑΒ, και πως με το τέλος του μοντέλου αυτού συμπεραίνει ότι νέα μοντέλα πεποιθήσεων και κατανόησης βρίσκονται στη διαδικασία διαμόρφωσής τους και πως η 21η θα σηματοδοτήσει τη λήξη του παλιού μοντέλου ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα νέα.

Πως πολλοί ελπίζουν ότι η 21η Σεπτέμβρη θα είναι το ριζοσπαστικό γεγονός που θα εξαφανίσει τον κόσμο που ξέραμε, και ότι τώρα περιέχονται μέσα σε ένα νέο δοχείο του πλανήτη της ποικιλίας Α

Πως η Επίγνωση λέει πως τον καιρό αυτό, όσο ριζοσπαστικά και αν είναι τα γεγονότα της ημέρας, δε θα ισχύει το ίδιο για την πλειοψηφία. Πως για την πλειοψηφία, ακόμη και γιαυτούς που προετοιμάζονταν και είναι έτοιμοι για τη λήξη του παλιού μοντέλου ώστε να αναλάβουν τα νέα, η ημέρα αυτή μπορεί να μη φαντάζει διαφορετική από την προηγούμενη. Αυτό που είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε είναι πως η ημέρα αυτή είναι απλά η ημέρα γέννησης του νέου μοντέλου που τώρα τίθεται σε λειτουργία. Πως η ίδια η γέννηση είναι μνημειώδης, και που όμως ακόμα απαιτεί την ενέργεια της κατανόησης που έχει μεγαλώσει και επεκτείνεται. Πως το πράγμα αυτό για εκείνους που δούλεψαν στα εσωτερικά επίπεδα, συνειδητά και ασυνείδητα, θα κάνει γρήγορα προφανή τα γεγονότα και τις περιστάσεις που θα αυτό-πραγματοποιηθούν ακόμα πιο γρήγορα από ό,τι ποτέ πριν.

Για το λόγο αυτό είναι επιτακτικό να καταλάβετε πως  όταν κάποιος εστιάζει την προσοχή του προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η πιθανότητα του να συμβεί αυτό θα ενισχυθεί δραματικά σε σχέση με αυτό που κάποτε ήταν. Πως εδώ έχουμε την αντίληψη τη γνωστή ως ακαριαίο κάρμα. Πως όταν κάποιος καταλαμβάνεται από μια διαδικασία σκέψης ή πράξης, τότε έχουμε άμεσα αποτελέσματα χάριν των σκέψεων ή των πράξεων αυτώνΠως όντως έτσι θα γίνει με τους πολλούς, οι οποίοι θα αρχίσουν να βλέπουν πώς έχουν τα πράγματα όταν κατευθύνουν την εστίασή τους προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, βιώνοντας γρήγορα τις συνέπειες των επιλογών και της εστίασής τους. Αυτή η γνώση θα καταστεί μεγάλη βοήθεια για τους πολλούς εκείνους που εργάζονται τόσο  σκληρά επάνω στο ξεκαθάρισμα των προσωπικών τους διατάξεων, απελευθερώνοντας το κάρμα, όχι μόνο από ετούτη τη ζωή αλλά και από άλλες πρότερες.

Πολλοί πιστεύουν πως δεν έχουν κάνει τίποτε προς την κατεύθυνση αυτή, όμως η Επίγνωση γρήγορα έρχεται να δηλώσει πως πολλοί εργάστηκαν σε ασυνείδητα επίπεδα, που κατανοούνται ως ονειρικές καταστάσεις, και παρότι δε βλέπουν τα αποτελέσματα της εργασίας αυτής στις καθημερινές δραστηριότητες των ζωών τουςη δουλειά αυτή,  αναλήφθηκε από τους πολλούς που την είχαν στην πρόθεσή τους και στην επιθυμία τους για αλλαγή της συνειδητότητας.

Έτσι η 21η Σεπτέμβρη θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του παλιού μοντέλου σκέψεων, ιδεών και πεποιθήσεων που για τόσο πολύ κυριάρχησαν επάνω στη Γη, ως παλιό μοντέλο ΑΒ. Πως όπως η γέννηση αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, θα είναι λάθος να θεωρηθεί πως σαυτή την  ίδια την ημέρα όλα θα αλλάξουν δραματικά και θα εκτοξευτείτε προς το Νέο Κόσμο, με τον παλιό απλά να εξαφανίζεται.

Με το που γεννιέται ένα παιδί, το βρέφος δε μπορεί απευθείας να αρχίσει να χορεύει. Το βρέφος δε μπορεί να εκφραστεί σε ανώτερα επίπεδα. Το βρέφος δε μπορεί να κάνει αυτά που θα του είναι δυνατά όταν αυτό μεγαλώσει και φτάσει στην ωριμότητα. Αυτό εφαρμόζεται σε δύο επίπεδα. Αυτό του προσωπικού επιπέδου, όπου δεν πρέπει κάποιος να ανυπομονεί ότι μπορεί άμεσα να κάνει μαγικά ανώτερης τάξης, δίχως να απαξιώνει την πιθανότητα να μπορεί να κάνει τα μαγικά της ανώτερη τάξης. Απλά να έχετε την υπομονή και την κατανόηση ότι είσαστε νεογέννητα μέσα στο νέο αυτό μοντέλο των πεποιθήσεων που μόλις προέβαλε, και πως θα χρειαστεί χρόνος για να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε μέσα στο υψηλότερο επίπεδο της πραγμάτωσης.

Να έχετε επίσης επίγνωση πως ό,τι σκέφτεστε, αυτό και θα έχετε, και αυτοί που το καταλαβαίνουν αυτό, θα καταλαβαίνουν επίσης και τη μεγάλη ευθύνη που το συνοδεύει: την ευθύνη της ιδιοκτησίας των σκέψεων και των πεποιθήσεών τους. Αρκετοί έχουνε δουλέψει πάνω σε αυτό και έτσι το βήμα αυτό, αυτή η ανάπαυλα μεταξύ της σκέψης και της πράξης, θα τους είναι περισσότερο προφανής και έτσι πιο εύκολα θα πετυχαίνουν. Πολλοί όμως δε θα το καταλάβουν αυτό και θα συνεχίσουν όπως μέσα στα παλιά, γενόμενοι το αντικείμενο των σκέψεών τους, τις οποίες δε συνειδητοποιούν και δεν κυβερνούν και για τις οποίες δε λαμβάνουν και την ευθύνη.

Έτσι η Επίγνωση αυτή οδηγείται στη δεύτερη εκδήλωση της νέας τάξης πεποιθήσεων και προβολής: την ύπαρξη σε συλλογικό επίπεδο. Πως το νέο μοντέλο θα είναι τέτοιο που η συλλογικότητα δε θα καταλάβει ή δε θα αντιληφθεί τι είναι άμεσα πλέον διαθέσιμο και δυνατό, και ότι θα συνεχίσει να ζει έτσι όπως ζούσε πάντα, με τις ίδιες σκέψεις και πεποιθήσεις που είχε, και πως ετούτος είναι ένας χρόνος μετάβασης.

Το κάρμα αυτό είναι τέτοιο, που πολλοί ήρθαν επάνω στον πλανήτη αυτό με σκοπό ψυχής, να αντιμετωπίσουν δηλαδή το κάρμα της ψυχής, και το άτομο θα έχει βιώματα του κάρμα διαμέσου της ζωής του, προχωρώντας προς την εξάλειψή του και την είσοδό του στο Ντάρμα. Το Ντάρμα είναι η κατάσταση εκείνη του κενού πίνακα επάνω στον οποίο μπορείς να γράψεις οτιδήποτε, ενώ η κατάσταση του κάρμα είναι η κατάσταση όπου ο πίνακας είναι ήδη γραμμένος και θα πρέπει να ανατρέξεις στη λίστα του κάρμα και να λογαριαστείς μαζί του, εξαλείφοντάς το μέχρι να δημιουργηθεί ο πίνακας του Ντάρμα. Άπαξ και κάποιος λογαριαστεί με το κάρμα της ψυχής, όπως έκαναν και τόσοι άλλοι στη ζωή αυτή, υπάρχει αντίληψη για τη σχέση μεταξύ του κάρμα και του Ντάρμα. Όταν κάποιος συνηθίσει να κάνει κάτι με ένα συγκεκριμένο τρόπο και ξαφνικά δε χρειάζεται πλέον να το κάνει έτσι άλλο πια, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει και τη συναίσθηση ότι το κάνει.

Έτσι πολλοί από αυτούς που έχουν απελευθερωθεί από την κατάσταση του κάρμα θα συνεχίσουν να συμπεριφέρονται σα να υπήρχε ακόμη το κάρμα στη ζωή τους και έτσι, παρότι δεν κυβερνώνται άλλο από το κάρμα, οι πράξεις τους, ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται και ανταποκρίνονται μπορεί να ανήκουν στην παλιά τους φύση, μέχρι να αναγνωρίσουν ότι δεν το χρειάζονται πια και πως δεν αποτελεί δικό τους θέμα.

Στο σημείο εκείνο μπορούν όντως να μετακινηθούν μέσα στο Ντάρμα και να αρχίσουν να αναρτούν επάνω στον πίνακα αυτό τη λίστα με τα δικά τους κατορθώματα και δημιουργίες. Η περίοδος όμως αυτή μεταξύ του τέλους των παλιών καρμικών προτύπων και της πλήρους πραγμάτωσης μέσα στους νέους τρόπους, όπου δουλεύει κανείς με το Ντάρμα του, και από την κατάσταση του Ντάρμα, απαιτεί λίγο καιρό. Η αρχή αυτή εφαρμόζεται τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο επίσης και σε συλλογικό.

Έτσι, παρότι η 21η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί το τέλος του παλαιού μοντέλου, ίσως να χρειαστεί λίγος καιρός στη συλλογικότητα για να καταλάβει πλήρως και να εκτιμήσει το νέο κατεστημένο πεποιθήσεων και συνειδητότητας. Κατά την χρονική αυτή περίοδο πολλοί θα ανατρέχουν ακόμη προς τα έξω για να αποδείξουν ή να επαληθεύσουν αυτά που πιστεύουν ή σκέφτονται. Ίσως ενδεχομένως να χρειαστεί καιρός μέχρι να μπορέσουν να τα κατανοήσουν όλα αυτά πλήρως: πως δηλαδή όσο κάποιος διατηρεί την προσοχή του σε κάτι, ακόμη και αν βρίσκεται στην κατάσταση του Ντάρμα, θα συνεχίσει να το βιώνει σα να υφίσταται ακόμη το κάρμα ή σα να είχε ακόμη δύναμη επάνω του το παλιό μοντέλο

Θα χρειαστεί εκτεταμένη περίοδος χρόνου στον πολιτισμό μέχρι την κατανόηση αυτή και την πλήρη γείωσή της. Γι' αυτό, μην περιμένετε στις 21 Σεπτεμβρίου να εμφανιστεί ξαφνικά ο νέος κόσμος και να εξαφανιστεί ο παλιός. Κατανοήστε πως η πορεία της ψυχής είναι μια συνέχεια και μια σταθερή κίνηση προς τα μπρος. Έτσι, αν το καταλάβετε αυτό, δε θα απογοητευτείτε, όπως έγινε με πολλούς την 21η Δεκεμβρίου του 2012 που ο πλανήτης Α δεν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους, όταν οι ίδιοι ξαφνικά βρέθηκαν επάνω στον πλανήτη Α. Μια τέτοια κατανόηση θα βοηθήσει εκείνους που βλέπουν να συμβαίνουν γεγονότα ακόμη τριγύρω τους σα να μην άλλαξε τίποτε.  

Στην πραγματικότητα όλα έχουν αλλάξει, θα πάρει όμως λίγο καιρό μέχρι να το κατανοήσει πλήρως το άτομο αυτό και να το καταλάβει, βάζοντάς το σε εφαρμογή. Θα πάρει καιρό στον πολιτισμό και στην ανθρώπινη συνειδητότητα να αντιληφθεί τις αλλαγές αυτές. Για το λόγο αυτό, και όλοι αυτοί που εξελίχθηκαν στην κατανόησή τους και προσέφεραν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία των κρίσιμων αυτών καιρών, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πολλοί από αυτούς που αναζήτησαν τα υψηλότερα επίπεδα της συνειδητότητας και τα γείωσαν γερά μέσα στην ίδια τους την ύπαρξη θα βρεθούν σε καταστάσεις, όπου αρκετοί θα αρχίσουν επιτέλους να τους προσέχουν αυτούς και ό,τι έχουνε αυτοί πει, γιατί η αλλαγή θα είναι τέτοια που θα συμβεί ακόμη και στο ασυνείδητο επίπεδο της συλλογικής συνείδησης της ανθρωπότητας.

Όμως όπως πρέπει να έχει κανείς υπομονή με ένα βρέφος, μη περιμένοντας να το δει να χορεύει ευθύς μόλις γεννηθεί, επιτρέποντάς το να μεγαλώσει και να αναπτύξει σώμα και συνειδητότητα, έτσι θα πρέπει να γίνει και με την ίδια την ανθρωπότητα. Θα ξαναγεννηθεί, όμως δε θα το συνειδητοποιήσει αυτό. Θα χρειαστεί σ' αυτούς που αφιέρωσαν τους εαυτούς τους στη διδασκαλία, την καθοδήγηση και τη θεραπεία, να έχουν υψηλότερη επίγνωση και μεγαλύτερη υπομονή, και να δουν πως ενώ τα πράγματα δεν αλλάζουν ακαριαία, η αλλαγή αυτή προς την υψηλότερη αντίληψη και συνειδητότητα βρίσκεται καθ' οδών.

Τα άτομα που έχουν φθάσει στο υψηλότερο σημείο της συνειδητής επίγνωσης θα αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα να κινούνται ταχύτερα μέσα στις δικές τους ζωές πρώτα, και αυτό θα πρέπει να παραμείνει στο επίκεντρο της προσοχής τους, το προσωπικό τους ταξίδι δηλαδή, και θα αρχίσουν να βλέπουν το πώς αλλάζουν οι ενέργειες και πώς αυτές κινούνται, και με την επίγνωση αυτή θα δουν και πως η 21η Σεπτεμβρίου ήταν όντως η ημέρα γέννησης του νέου μοντέλου της συνειδητής πεποίθησης και της συνειδητής εστίασης.  

Θα είναι μια ευοίωνη ημέρα, αλλά όχι απαραίτητα αυτή που θα παρέχει το νέο κόσμο όπως αυτόν τον οποίο απελπισμένα λαχταρούσαν. Στ' αλήθεια, αυτοί που το καταλαβαίνουν αυτό θα αρχίσουν πραγματικά να χτίζουν το γενναίο αυτό νέο κόσμο, επιτρέποντας στον πολιτισμό να συνεχίσει με το δικό του ρυθμό, περισσότερες από μία φορές, αλλά όχι τόσο όσο κάποιοι θα ήλπιζαν. Θα απαιτηθεί μια τέτοια υπομονή ώστε να μην υπάρξει αποθάρρυνση, και να μην υπάρξει απόρριψη όσων συνέβησαν, αλλά πραγματικό άνοιγμα στην ύψιστη μαγεία του Θείου, που θα είναι διαθέσιμη.
Με αυτά, η Επίγνωση ολοκληρώνει τώρα.

Σ' ευχαριστούμε Επίγνωση, όλα αυτά ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Σε ευχαριστούμε.

Channeller: Will Berlinghof
Translator: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES