team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, August 22, 2013

Hungarian -- A szeptemberi energiák és az első kapcsolatfelvételASHTAR / 2013. augusztus 19.

Philipp közvetítése

A szeptemberi energiák és az első kapcsolatfelvétel


Azt mondtuk nektek, hogy szeptember fejlődésetek fontos mérföldköve lesz. Utaltunk arra, hogy ebben az időszakban történik felemelésetek és tudatotok korábban soha nem tapasztalt módon ugrást tesz előre [a fejlődésben].

Mint az életetekben sok minden, ez a felemelkedés is egy folyamat, mely megszokott ritmusa: az energia beáramlik és ti felveszitek azt. És eltart egy darabig, míg egy előtte-utána összehasonlítást tehettek az energiák rátok gyakorolt átalakító hatása kapcsán.

Adjatok magatoknak egy kis időt, mielőtt megteszitek ezt az előtte-utána összehasonlítást. Testeteknek mindig szüksége van egy kis időre, míg egy összetett energiatöltetet feldolgoznak. Nem úgy történik, hogy egy bizonyos napon érezni fogjátok a beáramló energiákat és a következő napon teljesen új emberként ébredtek fel. Ez a testetek számára „nehezen emészthető” lenne.


Sokkal inkább szakaszosan és lágyan zajlik. Ez az oka annak, amiért az ilyen energiaportáloknál, amikor különösen sok energia hat rátok, gyakran az az érzésetek, hogy egyáltalán nem történik semmi veletek. Tehát, várjatok egy kicsit és legyetek türelmesek. Ha ezt a folyamatot lezártátok, mindannyiatok azt fogja tapasztalni, hogy történt velük valami és változást állt be náluk. Hogy meddig tart ez a folyamat az egyéni és mindenkinél különbözőképpen zajlik.

Mire számíthattok? Mint az elhangzott ez különbözőképp megy végbe és az adott tudatállapottól függ. Általánosságban azt várhatjátok, hogy lazábbak és örömtelibbek lesztek. Könnyedebben veszitek az életet és többet tartózkodtok a szeretet és az öröm érzésében.

Ez időben körülöttetek és bennetek mindenütt nagyon sok minden történik. Pont most erősen terelik figyelmeteket azok, akik még mindig a régihez ragaszkodnak, és nem kívánnak változtatásokat és mindent arra tesznek fel, hogy ne fejlődhessetek tovább.

Ne féljetek, és ne hagyjátok magatokat félrevezetni. Már egyszerűen nincs esélyük, hogy valamilyen módon szabotálhassák a beáramló energiákat. Az egyetlen rendelkezésükre álló eszköz, a káosz teremtése és figyelmetek elvonása olyan dolgokra, amik a régi 3D-s illúzióhoz tartoznak. Ez az oka, amiért most olyan sok negatív hírrel konfrontálnak benneteket és azt tanácsoljuk nektek, hogy figyelmeteket ne koncentráljátok ezekre a hírekre.

Annak a jelének lássátok ezt, hogy valóban valami nagy dolog áll a küszöbön. Különben, akik még mindig a régi játékhoz ragaszkodnak, nem fektetnének ilyen nagy energiát abba, hogy ezekben az időkben még mindig negatív szalagcímekkel bombázzanak.

A szeptember fontos hónap lesz, sok területen. Az idővonal, amit most szemlélünk, és ami a legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkezik, egy olyan hónapba vezet el benneteket, ami mind belső mind külső változásokban sokat tartogat számotokra.

Pénzügyi rendszeretek gyökeresen lesz megreformálva. Sok pénznem újraértékelődik és ebből ti is nagy hasznot húztok. Amikor azt mondtuk nektek, hogy a beáramló energiák bennetek erős, pozitív változásokat hívnak elő, úgy bizonyos pénznemek erősödése egy példaként szolgál, hogy milyen pozitív következménye lesz a külvilágban az energiaszint emelkedésének.

Ehhez mindjárt hozzátennénk, és még egyszer megerősítenénk, hogy ez a külső és belső emelkedés az első kapcsolatfelvétel alapjaként is szolgálna. 

Az első kapcsolatfelvételt egyénileg fogjuk végrehajtani. Az emberiség többségének tudata egy ilyen akcióhoz még nem elegendően fejlett. Ehelyett elkezdjük felvenni azokkal a kapcsolatot, akik már megfelelően megemelték tudatszintjüket és készen állnak a csillagcsaládjukkal való találkozásra. Ne értékeljétek le magatokat, ha ez a kapcsolat szeptemberben még nem valósul meg veletek. Itt is kérjük türelmeteket és bizalmatokat. Biztosíthatunk benneteket, hogy pontosan tudjuk, melyik időpontban kivel és hogyan tudunk kapcsolatba lépni.

Azok az emberek, akik felveszik velünk a kapcsolatot, beszámolnak majd nektek és mindenkinek a tapasztalataikról. Biztosítani fogják, hogy embertársaik felismerjék az igazságot: Hogy az emberiség nincs egyedül az univerzumban.

A közvetlen előttetek álló időszak néhány kellemes meglepetést tartogat számotokra. Mindegy mi jön, és melyik idővonal manifesztálódik valójában, ne kételkedjetek önmagatokban, sem az Isteni tervben. Nagyszerű lények vagytok és minden aszerint alakul, ami benneteket a legjobban szolgál. Az idő megérett, hogy egy nagy előrelépést tegyetek és erre megfelelően fel vagytok készülve. 

Mi mindig veletek vagyunk, segítünk és megvédünk benneteket. Az irántatok érzett szeretetünk leírhatatlan és nemsokára ezt még tisztábban és nyilvánvalóbban is felismerhetitek. És ezt már nagyon várjuk.

Mély szeretettel:
Fivéretek
Ashtar
Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES