team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, August 29, 2013

Hungarian -- ASHTAR / 2013. augusztus 26. Philipp közvetítése Előrelépéseitek, és amire számíthattokASHTAR / 2013. augusztus 26.
Philipp közvetítése

Előrelépéseitek, és amire számíthattok

Augusztus 25. egy további fontos mérföldkő, amit magatok mögött hagytatok. Sikeresen fogtátok fel, integráltátok és továbbítottátok Gaia-nak az energiákat
Szívélyes gratulációnk!

Sokan nem is tudjátok milyen fontos időpont volt ez. Ez a 9 hónapos időszak legfontosabb időpontja, amiről már beszámoltunk nektek. Most pedig nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy teljes mértékben az időkereten belül vagyunk.

Mint mindig, türelmeteket kérjük, mielőtt meg akartok győződni az augusztus 25-i energiák átalakító hatásáról önmagatokon. Szükséges egy kis idő ennek felismeréséhez. Ne legyetek túl szigorúak önmagatokhoz és legyetek türelemmel.


Látjuk, hogy ez az átmenti időszak 2013. szeptember végéig a tervek szerint alakul.

Nincs visszaút és a tervben változtatásnak nincs helye. A szeptember végi napéjegyenlőséggel a régi paradigmátok kézzelfoghatóan lezárul. Ez után a dátum után már nem tud túlélni semmi, ami nem a fényben és a szeretetben gyökerezik.

Mindannyian olyan mértékben kerültök felemelésre, ami után a továbbhaladás nem lesz lehetséges, ha az nem az 5D valóságában gyökerezik. Azok a helyzetek, amik a régi, illuzórikus értékekre támaszkodnak, feloldódnak. Gyors megoldások kerülnek elő a jelenleg benneteket foglalkoztató helyzetekre.

Kevesebb, mint egy hónap van még vissza ebből a felemelésből.

Jelenleg azok végső harcai folynak, akik bár érzik a változást, de ellenszegülnek neki, és nem fogadják el a játék véget ért. Ez az oka annak, amiért jelenleg sok háborús történés a tetőfokára hág. De biztosíthatunk benneteket: az említett időpont után ezekre a problémára megoldást fogtok találni.

Gaia támogatja az átalakulásotokat. Az erdőtüzek, az áradások, a viharok és földrengések segítségetekre vannak, hogy átvészeljétek az Aranykorba való átmeneti időszakot [Itt főleg a természeti katasztrófák általi társadalmi összefogásra, a természet tiszteletére utal – a ford.]. Látjátok: kéz a kézben dolgoztok együtt Gaia-val és kölcsönösen támogatjátok egymást. És még egyszer hangsúlyoznánk, milyen kitűnően hajtjátok végre szerepeteket ebben az átalakulásban. 

Egyikünk sem volt biztos benne, hogy mihez kezdtek a kilenc hónapos időszakkal, és hogy ezt a kegyelmi időszakot valóban arra használjátok-e, amiért az engedélyezésre került.

Itt most ismételten szívből emlékeztetnénk benneteket arra, hogy ti kértétek a hosszabbítást, hogy lehetőségekhez mérten, de minden embernek lehetősége legyen a Felemelkedésre.

A következő időszakban fel lesztek készítve erre a Felemelkedésre. Elengedtek minden régi nehezéket és a helyükbe integráljátok azokat az energiákat, amik segítenek a Felemelkedésben.

A FELEMELKEDÉS MAGA BIZONYOS IDŐT FOG MÉG IGÉNYBE VENNI. De a kegyelmi időszak letelte után észre fogjátok venni, merre visz utatok. Életetek sokkal könnyedebb lesz, és mindenekelőtt örömtelibbé válik.

Meglepettek lesztek hirtelen milyen egyéni és globális megoldásokat találtok a problémákra. Ez pedig olyan mértékben fog tovább emelni benneteket, amit aligha tartotok most lehetségesnek.

És aztán, a közeljövő a nagyon közeli jövő egy bizonyos pontján bekövetkezik az emberiség felemelkedése.

Tehát ne kételkedjetek magatokban. Minden rendben van. A kegyelmi időszak kérésével és engedélyezésével lenyűgöztetek minket. Nem volt világos, hogy mit kezd az emberiség ezzel a kegyelmi időszakkal. És most oly csodásan dolgoztatok magatokon és Gaia-nak kedvezve, hogy ezt az örömet nehéz szavakba önteni. Valódi mesterek vagytok és mi leírhatatlanul büszkék vagyunk rátok.

Közületek sokan, akik ide inkarnálódtak, más világokon és más alkalmak során már többször végigcsinálták a Felemelkedést [a 3D-ből-a ford.]. Ez az oka, amiért ti specialistaként érkeztetek ide. Mondhatni ti vagytok a mennyei „Special Forces” [„Különleges Haderő”], és munkátokat tökéletesen végzitek. Oly sok minden áll még előttetek, hogy majd csak ámultok és öröm, boldogság lesz osztályrészetek.

Aki a külvilágban keresi a bizonyítékokat - annak ellenére, hogy nem fáradunk bele rámutatni arra, hogy befelé nézzetek és magatokban keressétek a változásokat – az a változásokat a pénzügyek átalakulásában fogja megtalálni és különösen a valuták összehangolásában lel rá az első kézzelfogható és kétségkívüli bizonyítékra, hogy mindez valóban megtörténik.

Tudjuk, hogy egyfajta kétségeitek vannak, hogy mindez valóban „valóságos-e”. És ezt ki vehetné rossz néven tőletek, az Isteni terv sok változtatásai és igazításai következtében. Ezért éppen a pénznemeitek értékének kiegyensúlyozása oly nagyon fontos jel számotokra, hogy mindez valóban megtörténik és nem csak egy álom.  

Minden rendben. Kérünk, bízzatok magatokban és az Isteni tervben. Mellettetek állunk és veletek együtt tesszük meg ezt az időszakot. Hívjatok minket, ha segítségre van szükségetek és mi ott termünk.

Oly nagyon szeretünk benneteket!

Fivéretek Ashtar

Csatornázta:Philipp
Magyar nyelvű fordítás: ScarlettNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES