team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Tuesday, August 20, 2013

Croatian -- Govori Ashtar: Energija u rujnu i prvi kontakt - 19.08.2013. 

Govori Ashtar: Energija u rujnu i prvi kontakt - 19.08.2013.Već smo rekli da je rujan važan mjesec u vašem razvoju. Napomenuli smo da je to vrijeme dizanja svijesti i ona će napraviti skok unaprijed kao nikada do sada.Kao i sve u vašem životu i taj rast će biti proces. Ritam tog procesa je: energije vam dolaze i vi ih asimilirate. Nakon nekog vremena i usporedbe kako je bilo prije, primijetite koliko su vas energije promijenile.Pričekajte malo sa usporedbom, kako je bilo prije a kako je sada, jer vašem tijelu je potrebno neko vrijeme da "probavi" zgusnutu energiju kojoj je bilo izloženo. To se ne događa tako, da vas na određen datum obasipa energija, a sutra se probudite kao novi čovjek. To bi, za tijelo, bilo "teško probavljivo".
To se odvija polako korak po korak. Također je razlog, da nekada prilikom izlaganja većoj količini energije, stječete dojam kako se ništa ne događa. Budite strpljivi jer svatko će, kada proces završi, ustanoviti da se je nešto dogodilo i da je došlo do promjene. Trajanje procesa je različito i ovisi o pojedincu.Što možete očekivati? Kako smo rekli, sve ovisi o pojedincu i njegovu stupnju razvoja svijesti. No općenito ćete postati opušteniji i veseliji. Život neće izgledati tako težak, više će biti ljubavi i veselja.Trenutačno se oko vas događaju mnoge stvari. Pažnju vam odvlače oni koji se drže starih načina i ne žele promjene, a poduzimaju sve kako bi spriječili vaš daljnji razvitak.Ne bojte se i ne dajte se zavarati. Oni ni na koji način ne mogu sabotirati dolazeće energije. Njihova jedina sredstava su stvaranje kaosa i nastojanje natjerati vas da se fokusirate na stvari koje pripadaju 3 D iluziji. To je razlog da ste suočeni sa tolikim negativnim vijestima pa vam je naš savjet da se na njih ni ne koncentrirate.Shvatite to kao znak da su pred vratima velike stvari. Zbog toga se oni, koji se drže stare igre, toliko trude i stalno vas bombardiraju sa negativnim naslovima.Rujan je, na više nivoa, važan zbog mnogo stvari. Vremenska linija koju sada promatramo, a koja ima veliki potencijal razvoja, uvodi vas u mjesec koji sadrži mnoge promjene. Kako vanjske tako i unutarnje.Financijsko poslovanje će se značajno reformirati. Mnoge valute će doživjeti revalorizaciju, s čime ćete dosta profitirati. Kada kažemo da će nadolazeće energije izazvati u vama snažne pozitivne promjene, mislimo da će jačanje određenih valuta biti primjer pozitivnog utjecaja energije i na vanjske događaje.Time još jedanput želimo potvrditi da će taj vanjski i unutarnji rast služiti kao temelj našeg prvog kontakta.Prve kontakte ćemo obavljati individualno. Nemojte očekivati masovne prelete i prizemljenja. Svijest ljudi nije još dovoljno razvijena za takve akcije. Početi ćemo ostvarivati kontakte sa onima čiji razvoj svijesti to dozvoljava i koji su spremni sresti se sa svojom zvjezdanom obitelji. Ne mislite da ste manje napredovali ako u rujnu ne stupite u kontakt s nama. Molimo vas za malo strpljenja i povjerenja. Budite uvjereni da točno znamo, u kojem ćemo trenutku i s kime stupiti u kontakt.Oni koji su s nama stupili u kontakt, informirati će vas i sve druge o svome iskustvu. Potvrditi će istinu, a čovječanstvo će morati prihvatiti činjenicu,.da nismo sami u svemiru.Vrijeme koje je neposredno pred vama donijeti će ugodna iznenađenja. Bez obzira na sve i na to koja će se vremenska linija manifestirati, ne sumnjajte u božanski plan. Vi ste veličanstvena bića i sve se odvija po planu koji je najbolji za vas. Vrijeme je zrelo da napravite veliki korak naprijed, a zato ste  sposobni.Mi smo uvijek tu da vam pomognemo i da pazimo na vas. Naša ljubav prema vama je neopisiva i uskoro ćete to i jasnije osjetiti. Tome se veselimo.U dubokoj ljubavivaš brat AshtarChannel: Philipp


Preveo: Željko

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES