team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Saturday, August 3, 2013

Hungarian -- Ashtar beszél: “Aktuális információ a jelenlegi idővonalatokról”


Ashtar beszél / 2013. július 31.

Philipp közvetítése

“Aktuális információ a jelenlegi idővonalatokról”

Az idővonal, amelyet kommunikáltunk felétek korábbi üzeneteinkben, 3 trimeszterből áll 2012 decemberétől 2013 szeptemberéig. Ti most a harmadik trimeszterben vagytok – vagyis az utolsóban – amely előrevetíti számotokra a legintenzívebb és legerősebb változásokat. 

Mi korábban tájékoztattunk benneteket arról, hogy az előfeltétele a mi széleskörű megjelenésünknek világotokban, különösen a pénzügyi rendszeretek átalakítását fogja érinteni. Továbbá azt is elmondtuk nektek, hogy a felemelő tapasztalatok ezeknek az átalakulásoknak révén egyre nagyobb mértékben fogják növelni azon képességeteket, hogy egyre jobban feldolgozzátok a csillag családotokról szóló híreket. Mi ezt a felemelkedést fogjuk arra felhasználni, hogy bemutatkozzunk nektek, fivéreinknek és nővéreinknek, akik a kedves Gaia felszínén öltöttetek testet. 


Sokatok azon a véleményen van, hogy a fejlemények nem úgy mennek, ahogy azok tervbe lettek véve, és ahogy az általunk kommunikálva volt. Sokan kételkednek üzeneteinkben, mivel ők nem láthatták a változásokat a külvilágban, ami bizonyítékául szolgálna üzeneteink érvényességét tekintve. Következésképpen, az ő fókuszuk azon van, ami nincs, ahelyett, hogy azon lenne, ami már van. 

Kérjük, értsétek meg, hogy ti teremtitek valóságotokat életetek minden másodpercében fókuszotok és szándékotok által. Miért helyezzük mi rendszerint fókuszunkat a szívetekre? Mert minden a szívetekben kezdődik - a szívetek az, ami megteremti kívánt valóságotokat. 

Visszatérve az idővonalra, ami az oka ennek az üzenet közvetítésnek. Mi különböző forrásokon keresztül elmondtuk nektek, hogy Isten terve számotokra, kedves lelkek, irányt változtatott 2012 december 20-e után. Mi szándékosan elkerüljük a megváltozott szót, mivel Isten terve az, hogy visszavisz titeket a teljes tudatosságba, ami nem változott meg. Ehelyett ti kollektíven kértetek egy meghosszabbított időszakot – ami megadatott nektek. 

Ha körül tekintetek magatok körül, kétségkívül észrevesztek mindent, amit ez idáig sikeresen elértetek. De úgy fogjátok találni, hogy a legmegdöbbentőbb változások a Lényeteken belül történtek. Használj egy csendes pillanatot arra, hogy belemenj a szív teredbe, és gondolkodj el mindazon, amit személyesen te elértél mostanáig. Hasonlítsd ezt össze azzal, ahol most vagy, és azzal, ahol múlt év végén voltál. 

Hogy kezeled a kellemetlen helyzeteket ma? Nem veszed észre, hogy sokkal nyugodtabb vagy, és nem esel olyan gyorsan “pánik üzem módba”, ahogy korábban szoktál? Nem látod, hogy gyorsabban képes vagy elmozdítani fókuszodat a kellemetlen helyzetekből a felemelő szituációkba? Ti valóban nagyszerű fejlődést valósítottatok meg. Ezért azt kérjük tőletek, hogy becsüljétek magatokat ezen teljesítményért, és ne rejtsétek el véka alá Fényeteket. 

Ez a MOST pillanat egy valóban intenzív időszak. Sok dolog vár rátok, amelyek el fogják hozni vágyatok megerősítését. A valuta átértékelés – valamint pénzügyi rendszeretek átalakítása – az a két fontos dolog, amik nagyon hamar el fognak jönni. Hogy az egyik kifejezéseteket használjuk, azt mondanánk nektek “minden rendszer indításra KÉSZEN ÁLL!” A szükséges előkészítő munka befejeződött, és mi a megfelelő pillanatra várunk a végrehajtáshoz – és ez a pillanat küszöbön áll. 

A változások gyorsan és komolyan folynak, és kellemesen meg lesztek lepődve azon, ahogy azok minden részletet tekintve el fognak érkezni. Minden úgy halad, ahogy tervbe volt véve, és ahogy azt mi elmondtuk. A fátyol nem fog hirtelen felemelkedni ennek a trimeszternek a végén – a ti visszatérésetek a teljes tudatosságba egy folyamat. De el fog jönni egy pont az utazásotokban, ahol egy nagy lépést fogsz tenni előre, ami képessé tesz arra, hogy erre a lépésre tudj építeni, beépítesz mindent, amit eddig elértél lényed minden sejtjébe, és ez képessé tesz arra, hogy előre haladj hazafelé tartó utadon oda, ahova tartozol. És ez a pillanat számodra, hogy ezt megtedd épp a sarkon van. Sokat fogsz fejlődni, és kellemesen meg leszel lepve a teljesítményeid okán. 

Valóban, olyan sok minden vár rátok. Kérjük, emlékezzetek arra, hogy az öröm egy nagyon erőteljes társ, és ennek okán arra bátorítunk titeket, hogy fókuszotokat a napi életetekben azokra a dolgokra helyezzétek, amik örömet hoznak és boldogságot. Próbáljatok olyan sok örömöt találni, amennyit csak lehetséges. Legyetek boldogok, és hálásak azért, hogy ebben az időszakban öltöttetek testet a pompás és kedves Gaian. 

Olyan nagyon szeretünk benneteket!

Ashtar

Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES