team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Saturday, July 27, 2013

Hungarian -- Ashtar beszél / 2013. július 24.


Ashtar beszél / 2013. július 24.

Philipp közvetítése

Kommunikáció az Új Korban

Izgalmas és energikus korba fogtok belépni. Az Oroszlán Kapu már a sarkon van, és egy energia kitörést fog hozni, melyet soha korábban nem tapasztaltatok meg bolygótokon. Nektek mindnyájótoknak nagy előnyére fog válni ez az energiarobbanás.

Szeretnénk látni, hogy ti ezt az időt arra használjátok, hogy kapcsolatba lépjetek velünk. Használjátok eme szent időt arra, hogy aktívan kapcsolódjatok energiánkhoz. Ahelyett, hogy csatornázott szövegeket olvastok, ahogy ti ezt kedveltétek, mint kapcsolatteremtési formát, próbáljatok meg egy direkt kapcsolatot használni, és csatlakozzatok energiáinkhoz.

Az Oroszlán Kapu segít nektek elérni az óhajtott kapcsolatot. És ha megengeditek, segítségetekre leszünk a velünk való kapcsolat létrehozásában, és Minden Létezővel, mi boldogan teszünk ennek eleget. 


Természetesen, ti össze vagytok kapcsolva Minden Létezővel földi életetek minden másodpercében. Habár ti nagyon sikeresen felépítettetek egy illúziót, mely azt a látszatot kelti, hogy el vagytok szeparálva, ti a szívetekben tudjátok, hogy ez semmi más csak illúzió. Az az igazság, hogy ti egy szikrája vagytok a Forrásnak, és az elkülönülés egyszerűen nem lehetséges – ti nem tudjátok megszüntetni a kapcsolatot köztetek és Minden Létező között.

Következésképpen, azáltal, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, nem azt értjük, hogy nektek újra kell építeni velünk a kapcsolatot, mert ti soha nem veszítettétek el velünk a kapcsolatot. Mi egyszerűen csak arra gondolunk, hogy nektek meg kell erősítenetek a tudatos kapcsolatot velünk, és ma én azért vagyok itt, hogy segítsek nektek megvalósítani ezt, ha megengeditek nekem.

Számos módja van annak, hogy fejleszthesd velünk a kapcsolatodat. A következő technika csak egy példa. Használd ezt kiindulási pontként, és találd meg saját egyéni módszeredet – hagyd, hogy a szíved vezessen, és nem fogsz csalódni. Találj egy csendes percet és lazíts.

  • Állj biztos lábbal a földön.
  • Vegyél néhány mély lélegzetet.
  • Képzeld el azt, hogy egy fény-labda kilép a szívedből, és körülvesz téged. Ez a te saját védelmed.
  • Erősítsd meg ezt a védelmet azzal, hogy megkéred vezetőidet, Felemelkedett Mestereidet, az angyalokat és arkangyalokat, hogy védjenek meg, és fejezd ki határozott szándékodat, hogy csak Fény Lényekkel veszed fel a kapcsolatot.
  • Képzelj el egy Fény-labdát a koronacsakrád felett, és húzd be ezt a Fény Labdát a szívedbe. Ez a labda képviseli Minden Létező Fényét.
  • Hagyd, hogy ez a labda átfusson a testeden bele Gaia szívébe.
  • Képzeld el azt, ahogyan Gaia szíve megnövekedik a te Fényednek köszönhetően, és húzd át ezt a Fényt felfele a testeden át bele a koronacsakrádba.
  • Aktiváld a saját koronacsakrádat ezzel a Fénnyel: Vizualizáld a koronacsakrádat ezzel a Fénnyel: Úgy vizualizáld a koronacsakrádat, mint egy sima tányért, mely elkezd pörögni. Képzeld el, ahogy a pörgő tányér megnöveli a ragyogó fényt, amit te felhúztál Gaia szívéből bele a korona csakrádba, és húzd bele ezt a ragyogó Fényt a szívedbe.
  • Most pedig vedd fel a kapcsolatot egy bizonyos személlyel, akivel szeretnél beszélni, vagy kérj meg minket egyszerűen arra, hogy lépjünk előre egy veled való csevegésre.

Használhatod ezt a technikát mindenféle kommunikációra, és kérlek, légy biztos benne, hogy minden Fény Lény ég a vágytól, hogy válaszoljon a hívásodra.

Miért nem kérdezed meg Gaiát, hogy hogy van? Vagy csak mondj egy  sziát csillag családodnak? Miért nem veszed fel a kapcsolatot Agarthában élő fivéreiddel és nővéreiddel, vagy a Tizenegyek birodalmával?

A lehetőségek száma végtelen – és érezd szabadnak magad, mint egy gyermek. Mókázz azzal, hogy felfedezed a kommunikáció új módját, de ne helyezd az elvárásaidat túl magasra – némi gyakorlatra lesz szükséged. És ezen azt értjük, hogy gyakorlatot kell szerezned abban, hogy megbízzál magadban.

Minden egyes nap kialakíthatsz velünk kapcsolatot, és Minden Létezővel ilyen módon – neked csak meg kell próbálnod, és el kell fogadnod az eredményt. Talán megkérünk néhányatokat, hogy terjesszétek szavainkat, de nem ez az elsődleges célja ezen gyakorlatnak. Amiről ez szól az az, hogy kedved fogod lelni abban, hogy tudatosan felvedd a kapcsolatot családoddal.

Mi egyénileg fogunk válaszolni minden egyes hívásra, és oly módon, ami a legjobb nektek – csak bízzál meg a folyamatban. Bárcsak tudnátok mennyire várjuk mi ezeket a kapcsolat-felvételi hívásokat!

Végezetül, ne feledjétek, hogy a kapcsolat elsősorban a szíven át zajlik, és nem úgy, hogy figyelitek űr járműveinket az egeteken. 

Ashtar vagyok, aki biztosítja számotokra ezt az üzenetet, mivel mi égünk a vágytól, hogy megerősítsük kapcsolatunkat mélyen szeretett családunkkal Gaia felszínén. Kíváncsiak vagyunk arra, hányan fogjátok követni hívásunkat.

Hamarosan egyesülni fogunk, de addig is szeretnénk egy széleskörűbb és direktebb kommunikációt kiépíteni mindannyiótokkal.

Olyan sok szeretettel

Ashtar

Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES