team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, June 27, 2013

Μιλάει ο Άσταρ: «Μια ματιά στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται αμέσως μπροστά σας»

Μιλάει ο Άσταρ: «Μια ματιά στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται αμέσως μπροστά σας»


19 Ιουνίου 2013


Τώρα, αυτή τη στιγμή, που μια μεγάλη αβεβαιότητα επικρατεί μεταξύ των Εργατών του Φωτός, είναι σημαντικό να θυμάστε ποιοι πραγματικά είστε. Ερχόσαστε από διαστάσεις, όπου ο φόβος, το άγχος και όλα τα άλλα ευτελή συναισθήματα είναι άγνωστα. Η αληθινή ουσία σας είναι από τέλεια αγνότητα. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν φοβάστε τίποτα. Για την αληθινή ουσία σας είναι αδύνατο να κρίνει για τον εαυτό σας ή για άλλους ανθρώπους, όπως και το να μην αισθάνεται το Άπαν. Η αγνότητά σας είναι πλήρης και εσείς αληθινά όντα.
Γιατί είναι τόσο σημαντικό τώρα, να έχετε επίγνωση αυτού του γεγονότος, τη μόνη αληθινή πραγματικότητα κάθε στιγμή;

Αυτή τη στιγμή είναι σε κυκλοφορία πολλές πληροφορίες, που θα σας κάνουν να αμφιβάλετε και να φοβάστε. Και αυτό θα αυξηθεί πολύ τις επόμενες μέρες. Οι αποκαλύψεις, που έρχονται βήμα-βήμα προς την επιφάνεια, δημιουργούν αντιδράσεις σε εκείνους, των οποίων πλήττεται η εξουσία. Ακόμα κι αν ίσως είναι δύσκολο για σας, δείξτε κατανόηση για τους αδελφούς και τις αδελφές σας. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις εισερχόμενες ενέργειες Αγάπης. Βλέπουν πώς οι δομές της εξουσίας τους καταστρέφονται και τα σχέδιά τους δεν υλοποιούνται. Αντιστέκονται ενάντια στο αναπόφευκτο και κάνοντας αυτό η κατάστασή τους γίνεται όλο και πιο άβολη. Ως εκ τούτου, θέλουν να προβάλλουν τα αρνητικά συναισθήματά τους σε εκείνους, που νομίζουν ότι είναι υπεύθυνοι για την κατάστασή τους. Και αυτοί είστε κυρίως εσείς, οι Εργάτες του Φωτός.
Μην ανησυχείτε. Είστε όλοι αρκετά ισχυροί και αφυπνισμένοι, ώστε να αντιμετωπίζετε αυτές τις ενέργειες με ένα χαλαρό τρόπο. Και το τέλος αυτού του παιχνιδιού έχει φτάσει και χτυπάει την πόρτα.
Δεν χρειάζονται πολύ περισσότερα από το να πάρει την πληροφόρηση η μάζα των απλών ανθρώπων σχετικά με το παιχνίδι στον κόσμο σας, για να προκληθούν αμφιβολίες για τις θεμελιώδεις αξίες τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν προβλήματα στο να αποδεχθούν την αλήθεια που τους παρουσιάζεται. Ακόμη και με όλες τις αποδείξεις, που δίνονται για να υποστηρίξουν τις δηλώσεις που σχετίζονται με την πραγματικότητα, γι' αυτούς η αποδοχή της αλήθειας συνδέεται με πόνο. Αν ανακαλύψουν ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο σας, πώς αυτοί βρέθηκαν υποδουλωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και στερήθηκαν τα δικαιώματά τους, δεν θα αποτελεί έκπληξη το να στραφούν γρήγορα, μετά τις αρχικές αμφιβολίες, στις επόμενες συναισθηματικές αντιδράσεις: στο φόβο, στο θυμό και, δυστυχώς, μερικές φορές, ακόμη και στο μίσος για εκείνους που προφανώς τους έκαναν κάτι τέτοιο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι θα είναι καθήκον σας αυτή τη στιγμή, να σταθείτε δίπλα στους συνανθρώπους σας και να τους υπενθυμίζετε αυτό το παιχνίδι στον πλανήτη σας. Να τους υπενθυμίζετε, ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, εάν το φως και το σκοτάδι δεν έρχονταν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Επίσης, να τους υπενθυμίζετε, ότι είναι όλοι αθάνατες ψυχές, οι οποίες είχαν μάθει επακριβώς, πριν την ενσάρκωσή τους σε αυτόν τον πλανήτη, ποιοι θα ήσαν οι κανόνες και ποιοι οι συμπαίκτες τους.
Δεν θα είναι εύκολο για σας. Πολλές από τις αρνητικές αντιδράσεις, που σχετίζονται με την αλήθεια της ύπαρξής σας, θα πέσουν επάνω σας. Παρακαλούμε να καταλάβετε, πόσο δύσκολο θα είναι για τους συνανθρώπους σας να δεχθούν την αλήθεια για το παιχνίδι και, πρακτικά με την ίδια ανάσα, να μάθουν τι πραγματικά είναι, δηλαδή αθάνατες, πλήρεις ψυχές. Βλέπουμε ότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μερικές αναταράξεις εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά επίσης βλέπουμε, ότι αυτή είναι μόνο μια σύντομη φάση, την οποία θα ξεπεράσετε με επιτυχία. Είστε κύριοι της κατάστασης και έχετε ήδη καταφέρει τόσα πολλά, ώστε θα κουμαντάρετε κι αυτή την υποστήριξη προς τους συνανθρώπους σας σε αυτό το διάστημα. Αληθινά, είσαστε τόσο ισχυροί, ώστε να μπορείτε ξένοιαστα να σταθείτε ορθοί αυτή την ώρα, να αναλάβετε το έργο σας και να το εκτελέσετε.
Να περιμένετε πολλές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο χρόνο που είναι μπροστά σας. Σας υπενθυμίζουμε, ότι η αποκάλυψη δεν περιλαμβάνει μόνο τις πληροφορίες σχετικά με εμάς, τους αδελφούς και τις αδελφές σας από τα άστρα. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος της αποκάλυψης και αποτελούν ιδιαιτέρως σημαντικά συστατικά οι δημοσιεύσεις σχετικά με τον σκοπό, το περιεχόμενο και την έκβαση του παιχνιδιού, το οποίο λαμβάνει χώρα στον πλανήτη σας,.
Από την σκοπιά μας, βλέπουμε πώς εξελίσσεστε και τους καρπούς της αποκάλυψης. Βλέπουμε πώς θα ξεπεράσετε όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία και αυτό μας προκαλεί μεγάλη έκσταση και ευγνωμοσύνη. Θα πετύχετε. Να πιστεύετε στον εαυτό σας, όπως όλοι εμείς πιστεύουμε σ’ εσάς.
Και μην ξεχνάτε: Ποτέ, ούτε για μια στιγμή δεν είστε μόνοι. Δεν χρειάζεται να βαδίσετε μόνοι αυτή η διαδρομή και εμείς είμαστε εδώ, πολύ κοντά στο πλευρό σας. Καλέστε μας, αν χρειάζεστε βοήθεια και εμείς θα είμαστε εδώ για σας.
Είμαι ο Άσταρ, ο αδελφός σας, που σας αγαπά τόσο πολύ, σας θαυμάζει τόσο πολύ και ναι, είναι περήφανος για σας, τόσο που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν.

Με βαθιά, ειλικρινή αγάπη

Άσταρ


Μέσω του Philipp

Μετάφραση από τα Γερμανικά στα Αγγλικά: Petra ST
Μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES