team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Monday, June 17, 2013

Μιλάει ο Ashtar: «Ο μετασχηματισμός του Οικονομικού Κόσμου σας ως βάση για την Αποκάλυψη


Μιλάει ο Ashtar: «Ο μετασχηματισμός του Οικονομικού Κόσμου σας ως βάση για την Αποκάλυψη


12 Ιουνίου 2013


Προς το παρόν, πολλά πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο σας, που προκαλούν σε πολλούς από εσάς την αμφιβολία για το θείο σχέδιο. Πολλοί από σας ρωτούν, πώς μπορεί να μιλάμε για αγάπη και ειρήνη, να σας υποσχόμαστε τα πιο θαυμάσια πράγματα, ενώ φαινομενικά το χάος, η βία και η καταπίεση κυβερνούν όλον τον κόσμο.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε, ότι αυτή είναι η τελευταία πνοή των σκοτεινών ενεργειών. Όλα όσα δεν προέρχονται από το Φως πρόκειται τώρα να απομακρυνθούν ή να μεταμορφωθούν. Αντιτίθενται στον μετασχηματισμό τους, μάχονται και ορθώνουν ανάστημα μέχρι τελικής πτώσης. Όμως η μοίρα τους έχει σφραγιστεί. Βλέπουμε τις λύσεις για τις συγκρούσεις στον κόσμο, όχι μόνο στην Τουρκία και στη Συρία, που αυτή τη στιγμή απασχολούν περισσότερο τα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, για τις συγκρούσεις μεταξύ των δύο φύλων, διαφορετικών πληθυσμιακών ομάδων και θρησκειών. Βλέπουμε πώς αυτές οι συγκρούσεις εξασθενίζουν και τι καινούργιο αναπτύσσεται στη γη τους. Και αυτό είναι μοναδικό στον κόσμο σας: Μία άνευ προηγουμένου ειρήνη σας περιμένει.


Ρωτάτε, "Πότε;". Λοιπόν, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Εκπέμψτε το Φως και την Αγάπη σας και βοηθήστε να μεταμορφωθούν όλες οι αρνητικές ενέργειες στον κόσμο σας. Εμείς είμαστε πολύ ενεργοί στην εισροή των ενεργειών του κεντρικού ήλιου σας, αλλά η πραγματική μεταστοιχείωση, η αγκυροβόληση και η ευδοκίμηση αυτών των εισερχομένων ενεργειών είναι η δουλειά σας. Και αν μας επιτρέπετε να πούμε, είναι στην πραγματικότητα το πρωτεύον καθήκον σας, ανεξάρτητα από το ποιό άλλο έργο έχετε επί πλέον αναλάβει.

Προς το παρόν δεν θέλουμε να μπούμε βαθύτερα στις πραγματικές υποθέσεις του κόσμου σας, αλλά να σας ενημερώσουμε γι’ αυτές, για το τι βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην πόρτα σας. Επειδή αυτό επηρεάζει σημαντικά την μεταμόρφωση που μόλις περιγράψαμε.

Σας έχει ειπωθεί, ότι ο μετασχηματισμός του οικονομικού συστήματός σας είναι μια τελειωμένη υπόθεση και το μόνο που περιμένει είναι η υλοποίησή του. Όπως επίσης σας έχει ειπωθεί, ότι οι σκοτεινοί δεν έχουν πλέον τη δύναμη να τον καθυστερήσουν ή να τον αποτρέψουν. Αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε και θα δείτε κι εσείς, γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό. Στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα μάθετε περισσότερα γι' αυτό και, ακόμα καλύτερα, θα το βιώσετε. Ανυπομονούμε να δούμε, πώς θα τρίβετε τα μάτια σας και δεν θα το πιστεύετε και θα ρωτάτε τον εαυτό σας: «Συμβαίνει πραγματικά, δεν ονειρεύομαι;» Μετά από αυτή τη σύντομη φάση, θα ξεχειλίσετε από ευτυχία και θα είστε σε έναν ολοκληρωτικό ενθουσιασμό. Αυτό από μόνο του θα σας ανεβάσει κατά πολύ και οι δονήσεις σας θα αποκτήσουν ανώτερη ισχύ. Και γιατί  σας το λέω αυτό εγώ, ο Άσταρ; Επειδή αυτή η χαρά που θα βιώσετε με την εισαγωγή του νέου οικονομικού συστήματος είναι απολύτως κρίσιμη και η βάση, στην οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη.

Προς το παρόν, η πλειονότητα της ανθρωπότητας πιστεύει, ότι είναι δυνατόν να μην είστε μόνοι στο σύμπαν. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο αν κάποιος δεν αποκλείει και στο αν πιστεύει. Τι νομίζετε ότι θα συνέβαινε, αν εμείς εκτελούσαμε τώρα μια μαζική υπερπτήση; Θα αντιδρούσε η πλειονότητα των ανθρώπων με φόβο και τρόμο; Πώς θα αντιδρούσε το υπάρχον οικονομικό σύστημά σας; Δεν θα οδηγούσε αυτό σε περισσότερη βία και χάος;

Και αναρωτηθείτε τώρα, πώς θα ήταν αν η ανθρωπότητα έχει πρώτα ανέβει, χάρις σε ένα νέο και δίκαιο οικονομικό σύστημα. Εάν η χαρά και η ευτυχία συναινούν στο ότι τα παλιά δεσμά του αθέμιτου οικονομικού συστήματος απομακρύνθηκαν και ο καθένας νιώθει ότι το Νέο τον ελευθερώνει από τον ζυγό της δουλείας. Δεν νομίζετε κι εσείς, ότι αυτό θα λύσει αυτόματα πολλά από τα σημερινά προβλήματά σας; Και με βάση αυτό, η αποκάλυψη, ότι η οικογένειά σας από τ’ αστέρια είναι εδώ και θα ήθελε να ενωθεί μαζί σας και πάλι, δεν θα είναι πολύ καλύτερα αποδεκτή;

Επομένως, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ό,τι έχει αναφερθεί από άλλους και πολλοί από εσάς ήδη μαντεύετε: Η αποκάλυψη θα συμβεί μόλις υλοποιηθούν με επιτυχία τα απαραίτητα βήματα για την εφαρμογή του νέου, δίκαιου οικονομικού συστήματος. Τότε θα μπορούμε να έρθουμε σ’ εσάς και να σας παρουσιάσουμε όλα αυτά που σας έχουμε ήδη ανακοινώσει.

Και από τη δική σας σκοπιά, το πιο υπέροχο πράγμα είναι προφανώς, ότι μιλάμε για εβδομάδες και όχι χρόνια, έως ότου αυτή η θεμελιώδης μεταμόρφωση του οικονομικού συστήματός σας αναπτύξει ταχύτητα και γίνει ορατή για όλους. Και αν αυτή η πέτρα αρχίσει να κατρακυλά, θα μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι και η αποκάλυψη δεν θα αργήσει να έρθει.

Ελπίζω πάρα πολύ, ότι αυτό το μήνυμα σας φέρνει χαρά. Διότι αυτό συμβαίνει στη ζωή σας σε αυτόν τον πλανήτη. Βρείτε χαρά στη ζωή σας και επικεντρωθείτε σ’ αυτήν.

Με βαθύτατη αγάπη,

Ο Ashtar σαςΔίαυλος: Philipp

Ιστοσελίδα: ASHTAR through Philipp

Μετάφραση από τα Γερμανικά στα Αγγλικά: Petra ST
Μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά: Νίκος
Διαθέσιμο σε 17 γλώσσεςNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES