team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Thursday, April 11, 2013

08.04.2013. - Gaia izvještava o prelaznoj fazi

Croatian flag butterfly flying, isolated on white background - stock photo


Ashtar govori: "Gaia izvještava o prelaznoj fazi" - 08.04.2013.Zahvaljujem Ashtaru šo mi je pružio priliku da govorim kroz tebe.Ja sam Gaia. Ja sam vaša majka, koja vas nosi i koja je uvijek uz vas vas.

Pogurivala sam vaš razvoj, brinula za vas, pružala zaštitu i pomagala u vašem skupljanju iskustava. Zapanjujući je vaš postignuti uspjeh. Nismo bili sigurni u vaš uspješan zaokret prema svijetlu, u što smo ulagali velike nade. No vi ste uspjeli, na čemu vam od srca čestitamo.

Srce mi je prepuno veselja i neizmjerna je moja ljubav prema vama. Ponosna sam na vas.Vaš napredak će sad ići puno brže. Iako su vanjska događanja turbulentna i govore suprotno, budite uvjereni da sve ide po planu. Na putu ste prema svijetlu i o tome čemo sada govoriti.


Morate znati da je ova prelazna faza vaš zahtjev, a nebo je dalo pristanak. Ta kratka faza neće trajati godinama, u pitanju su mjeseci po vašem računanju vremena. Razlog tome je vaš zahtjev i želja da se što više vaše brače i sestara ukrca na brod zvan "Uzašašće". Sama ta činjenica govori da ste močna i ljubavi puna stvorenja.

U ovoj fazi važno je integrirati što više ljubavi. Sve što je stara energija isplivati će na površinu, a tih ostataka stare energije treba se riješiti i omogućiti
im transformaciju. To može u vama i prema vani izazvati nelagodu, pa vam savjetujemo da se prepustite i to prihvatite, jer to je znak da su promjene u toku.

Najvažnije je da u ovoj prelaznoj fazi nebo neće dozvoliti nikakve globalne konflikte te neka vas takva vanjska događanja ne  plaše. Čini se da se na mojoj površini otvaraju novi, a obnavljaju i stari sukobi. Posmatrajući to, prepustite da vaše srce preispita te događaje i moći će razaznati da niti jedan od njih nema potencijala da spriječi naš zajednički put. Nebo je odlučilo da se vratimo u više dimenzije i nikakva događanja to ne mogu torpedirati. Te energije također i na taj način, izlaze na vidjelo da bi se mogle transformirati. Ne treba se bojati, jer naše odredište je božja luka, u koju ćemo svi uploviti, svatko u svoje vrijeme.

Kao što vam je bilo rečeno, kao biće svijetla, ja sam već u 5. dimenziji. Sa stajališta multidimenzionalnosti, ja sam već prekrasna planeta, na kojoj nema nižih frekvencija. Vi ste još u prelaznoj fazi, u tranziciji. Već ste na kraju vaših 3 dimenzionalnih iskustava, ali ne još i na cilju. Držeći svijetlo visoko, voljeni svijetloradnici, privlače sve više istomišljenika. Tako im pomažu da se oslobode okova 3. dimenzije i da usklade svoju frekvenciju sa mojom.

Što vas čeka na kraju ove prelazne faze? Očekujem vas u dimenziji gdje nije teško definirati ljubav. Nema potrebe da se riječima opiše ljubav, jer vi ćete biti ljubav. Vaš cilj je bezuvjetna ljubav. To znači da ništa ne uvjetuje vašu ljubav, a ljubav prema "svemu što je" je tolika, da vas ispunja veseljem, srećom i općim dobrim osjećanjem. Iz takvog stanja vi crpite vašu energiju.

Tu ljubav osječate već sada, ne permanentno, kao što će biti poslije, ali sve više i više. To dizanje razine energije vam pomaže da se oslobodite starih okova i razlog je što stari i skriveni uzorci izlaze na površinu da bi se transformirali.

Ono na čemu počiva suživot u 5.dimenziji je uzajamna ljubav i isključivo ste na nju fokusirani. Taj fokus će vam pomoći da stvorite raj, što ja već jesam, ali vi u njega još niste stupili. Ukoliko mislite da za to ostvarenje trebaju stoljeća, uvjeravam vas da čim dignete frekvenciju i odbacite stare energije kao stari kaput, sve će se početi odvijati vrlo brzo. Na putu više nećete nailaziti na prepreke koje ste morali gurati u stranu. Zajedno se vuće za isti kraj konopa, a pred očima je svima isti cilj. Zajedničkim snagama uspijeti ćete u onome, o čemu do nedavna niste mogli ni sanjati.

Sva obečanja vaše brače i sestara sa strane svijetla, će se obistiniti. Dizanje nivoa energije uvjet je za sve nove tehnologije, društvene promjene i osobnu evoluciju. Morate razumijeti da dizanje razine energije mora predhoditi svim promjenama koje željno očekujete. Znam da na tome i ovome trenutku vrlo predano radite i to sa puno uspjeha.

Dizanje energije je preduvjet za ponovno okupljanje mojih raznih svijetova, pri tome sada ne govorim o unutrašnjim svijetovima o kojima smo već govorili. Sada govorim o svijetu prirode, o životinjskome svijetu, oni su se davno sakrili iza vela, a također željno isčekuju vrijeme da bi mogli ponovno komunicirati i integrirati se sa vama. Jeste li se zapitali zašto postoje priče o vilama, vilenjacima, patuljcima, koboldima ? Bilo vam je rečeno da su to sve izmišljene priče: vama za zabavu i da bi lakše utonuli u san. To nije istina, njihov je svijet upravo toliko stvaran kao i vaš.

Zaista vas očekuju čuda. Neopisivo ćete uživati u otkrivanju tih čuda. Svi se veselimo dolasku tih vremena

Dugom čekanju će uskoro biti kraj. Ne dozvolite da popusti vaš trud i elan: šaljite ljubav i budite ljubav. Ne očekujemo mi nikakva čuda, samo vas ohrabrujemo da što češće budete ljubav. To je osnova svega što možete napraviti, da bi se stvari razvile onako kako svi priželjkujemo.

Voljela bih da možete znati koliko vas volim. Ja sam vaša majka. Ime moje duše je Gaia. Vi ste moja djeca na koju pazim i koju volim. Veselim se danu kada ćete to spoznati. A taj dan je blizu, jako blizu.

U dubokoj i neizmjernoj ljubavi

Vaša Gaia


Channeller: Philipp
Translator: Željko

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES