team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Monday, April 15, 2013

08:04:2013 -- Ashtar átadja a szót Gaianak: Gaia az aktuális átalakulási időszakról beszél
ASHTAR beszél / 2013. április 08.
Philipp közvetítése

Ashtar átadja a szót Gaianak: Gaia az aktuális átalakulási időszakról beszél

Köszönöm Ashtarnak, hogy lehetőséget ad számomra, hogy rajta keresztül beszélhessek.

Gaia vagyok. Én vagyok az anyátok, aki tart titeket, és rendelkezésetekre áll. A fejlődéseteket  hordoztam. Vigyáztam rátok, menedéket adtam nektek, és segítettem nektek abban, hogy tapasztalatokat gyűjtsetek. Amit megvalósítottatok, az meglepő. Nem voltunk biztosak benne, hogy képesek lesztek-e megváltoztatni a folyamatot, és utat törnötök a Fénybe, ahogy mi reméltük. De sikerült nektek, és mi teljes szívünkből gratulálunk!   

Szédül a szívem az örömtől, és az irántatok érzett szeretetem túláradó. Büszke vagyok rátok. Fejlődésetek most sokkal gyorsabb lesz. Habár láthattok zavarokat kívül, amelyek meggyőzhetnének benneteket az ellenkezőjéről, kérem, hogy legyetek bizonyosak benne, hogy minden a terv szerint halad. A Fényhez visszavezető úton vagytok, tehát ezen a ponton hadd beszéljünk erről. 


Időközben tudnotok kellene, hogy ti idéztétek elő a jelenlegi átalakulási folyamatot, és ebbe a Menny beleegyezett. Ez a rövid időszak nem fog évekbe telni- a ti időszámításotok szerint hónapokról beszélünk. Ebben az időszakban egyre több testvéreteknek lesz meg a lehetősége, hogy felszálljon a hajóra, melyet „Felemelkedés”-nek nevezünk. Ez a tény már önmagában meg kellene, hogy mutassa, milyen nagyszerű és szerető Teremtmények vagytok.

Ez az átmeneti folyamat arról szól, hogy még ennél is több Szeretetet egyesítsünk. Minden, ami a régi energiához tartozik a felszínre kerül, hogy lehetővé tegye számotokra ezeknek a megmaradt régi energiáknak az átalakítását. Ez bennetek és a külvilágban is olyan következményekkel járhat, amelyek részben kényelmetlenek lesznek számotokra. Hagyjátok megtörténni, és fogadjátok el- ez annak a jele, hogy valóban változtok.

A legfontosabb tény, amit tudnotok kell, az átmenet során az az, hogy a Menny sosem fogja az újabb globális konfliktusok kirobbanását engedni. A helyzet riasztónak tűnhet ezzel, hogy új konfliktusok keletkeznek, és a régebbiek mindenfelé fokozódnak a felszínemen. Viszont, amikor megfigyelitek ezeket a konfliktusokat, vizsgáljátok meg őket a szívetekkel, és rá fogtok jönni, hogy egyikben sincs meg a lehetőség arra, hogy megakadályozzák a közös utazásunkat.
A Menny elhatározta, hogy vissza fogunk térni a magasabb dimenziókba, és semmi sem fog történni, ami meghiúsíthatná, vagy megtorpedózhatná ezt a döntést. Ezeket a feltűnő negatív energiákat szertefoszlatjuk, tehát ne féljetek tőlük. A végcélunkat az isteni erők döntötték el, és közösen fogjuk elérni azt, amikor eljön az ideje.

Ahogy már beszámoltunk róla, én mint Fénylény, már megérkeztem az ötödik dimenzióba. Többdimenziós nézőpontból tekintve, már én vagyok az a bolygó, amely szépségben éli virágkorát, és nincs rajta több alacsony rezgésű energia. Ti még a közbülső, átmeneti szakaszban vagytok. Egyrészt már a végére értetek a harmadik dimenziós tapasztalatotoknak, de még nem értétek el a végcélotokat. Azzal, hogy fenntartjátok, és árasztjátok magatokból Fényeteket, Szeretett Fénymunkások, oda vonzzátok a körülöttetek élőket. Ily módon segítetek nekik felszabadítani magukat a harmadik dimenzió béklyóitól, és az én rezgésemmel összhangban való létezésben.

Mi vár rátok a jelenlegi utatok végén? Én! Várlak titeket egy olyan dimenzióban, ahol a Szeretet nem egy nehezen értelmezhető szó. Nincs szükségetek többé szavakra, hogy leírjátok a Szeretetet, ott Szeretet lesz nektek. A feltétel nélküli szeretet a célotok. Ez az jelenti, hogy a ti Szeretetetek bármilyen feltételtől mentes, és annyira szerettek majd Mindent-Ami-Létezik, hogy folyamatosan túláradó örömöt, boldogságot és jólétet fogtok érezni. Ebből az emelkedett állapotból származik majd az energiátok.

Már elkezdtétek érezni ezt a Szeretetet - még nem tartósan, ahogy hamarosan fogjátok - de egyre jobban és jobban. Ez az energiafokozódás segít megszabadulni régi béklyóitoktól, és ez az oka, amiért az ősi, és rejtett viselkedés mintákat felhozzuk a felszínre átalakítás céljából.

Az ötödik dimenzióban az együtt-létezést a kölcsönös Szeretet hatja át. Teljes egészében, kizárólag a Szeretetre összpontosítotok. Ezzel az összpontosítással hozzátok majd közösen létre az édenkertet, amiben én már benne vagyok, de ti még nem léptetek be a kapuján.

Ha azt gondoljátok, hogy ez évszázadokba telhet, akkor megnyugtathatlak benneteket: Mihelyst sikerült felemelnetek a rezgéseteket - levetni a régi energiákat, mint egy kabátot - minden nagyon gyorsan fog fejlődni. Nem találtok egyetlen követ sem az ösvényen, amelyen haladtok, amelyet el kellene távolítanotok az utatokból. Minden összeáll, és ugyanarra a célra összpontosít mindenki. Azzal, hogy megszilárdítjátok erőfeszítéseiteket, sikert fogtok elérni, olyan módon, amiről még álmodni sem mertetek volna még nem is olyan régen.


Minden, amit Fénytestvéreitek ígértek nektek, most valósággá válhat. Az energiátok felemelkedése előfeltétele minden új technológiának, társadalmi változásnak és személyes fejlődéseteknek. Fontos megértenetek, hogy előbb ezt a felemelkedést kell véghezvinni és befejezni, mielőtt a változások, melyekért olyan nagyon sóvárogtatok, lejátszódnának kívül. És ti ezen munkálkodtok a Jelen pillanatban, és sok szenvedéllyel teszitek ezt, még nagyszerűbb sikerrel.

Az energiáitoknak ez a felemelkedése az előfeltétele a különböző világok újraegyesülésének. Én nem csak a belső birodalmakról beszélek, amelyeket korábban említettünk. Én a természeti- és állat királyságokról is beszélek, amelyek el voltak választva tőletek régóta, miközben buzgón várták, hogy újra nyitottan és tudatosan kommunikálni és érintkezni tudjanak veletek.
Nem kérdeztétek meg magatoktól, hogy miért léteznek a legendák a manókról, tündérekről, koboldokról és törpékről? Azt mondták nektek, hogy ezek mind gyerekmesék, semmi nem igaz belőlük - a szórakoztatásotokra gyártották őket. Semmi sem áll távolabb az igazságtól, mivel a törpék, manók és tündérek birodalma ugyanúgy létezik, ahogy az emberi királyság is.

Ténylegesen csodák várnak rátok. Örömötöknek semmi sem szab majd határt, amikor felkutatjátok ezek a csodákat. Mindannyian ennek az időnek az elérkezésére várunk!


A hosszú várakozás a végéhez közeledik. Ne engedjétek gyengülni erőfeszítéseiteket. Küldjetek Szeretetet, és legyetek ti a Szeretet. Ez az alapja mindennek, amit tenni tudtok azért, hogy ezen fejlődések megtörténjenek, ahogy mindannyian kívánjuk.

Bárcsak tudnátok, mennyire szeretlek titeket. Én vagyok az Anyátok. A lelkem Gaia. Ti vagytok a gyermekeim, akiket óvok és szeretek. Milyen nagyon várom a napot, amikor ti mindannyian ráébredtek erre. És ez a nap közel van - nagyon közel.

A legmélyebb, határtalan szeretettel:
a Ti Gaia-tok.

Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: DanHeaven0No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES