team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

Prg







Instructions HERE




Labels

Monday, March 4, 2013

RUSSIAN -- Говорит Аштар. 1 марта 2013.


Russian flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 14491016





Говорит Аштар. 1 марта 2013.


Вы спрашиваете нас, почему так много расхождений во времени, когда мы общаемся с Вами. Дело в том, что мы живем в срезе СЕЙЧАС. Когда мы общаемся с Вами, определенные события и время, когда они имеют место по Вашему календарю, необязательно должны случаться одновременно и у нас. Мы все одно целое, поэтому нам не надо договариваться заранее, когда очередная встреча состоится. Давайте поясню.



Конечно, мы очень тесно контактируем с Вами. Конечно, мы обмениваемся нашим взглядами на происходящее. Но определение сроков события определяется как единственно потенциально возможное с точки зрения Единности. Другими словами, нет нужды в том, чтобы устанавливать конкретное время для конкретного события, так как существует общепринятое взаимопонимание.

Теперь все становится немного замысловатее, когда мы намереваемся контактировать через наши различные каналы. Есть некоторые ченеллеры, которые не хотят контактировать в какое-то определенное время. Мы полностью это принимаем. Помните о Праве Свободного Выбора? Но это приводит к некоторым проблемам с нашей стороны, так как мы понимаем, как важно для Вас время на Вашей стадии развития. И как нам поступать, когда наш канал не может работать, когда мы намереваемся это сделать? Но, с другой стороны, человечество хочет быть информированным всегда. Вы понимаете, в чем дилемма?

В таком случае, у нас шире возможности для определения временных рамок для того или иного события. Мы используем другой канал, тогда временные рамки немного сдвигаются. Мы стараемся находить баланс между свободной волей ченеллера и потребность человечества в информации. Но, если Вы настойчиво уточняете снова, снова и снова время для определенного события, мы все-таки выбираем учитывать свободную волю нашего канала. И Вам следует делать то же самое.

Мы не хотим дезориентировать и разочаровывать Вас. Ваше развитие очень дорого для нас и мы хотим, чтобы Вы усвоили одну единственную истину, что мы все есть одно целое. Пусть события идут своим ходом, и на этом мы не будем зацикливаться только на теме «Разоблачение». Посмотрим, что будет дальше.
С любовью, Ваш брат Аштар.


Примечание от Филиппа: в течение 10 дней после общения с Аштаром я находился в состоянии очень противоречивом, то есть, и сейчас я спрашиваю Аштара по много раз на дню, есть ли это все плод моего воображения. Да ведет Вас сердце, когда Вы читаете эту статью. Делайте выводы сами. Намасте. Филипп.

Translator: Marina

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5






Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014




TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN






CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES