team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Sunday, March 24, 2013

Átalakulásotok egyre tisztábban körvonalazódik - 2013. március 19.

ASHTAR beszél / 2013. március 19.

Átalakulásotok egyre tisztábban körvonalazódik

Örülök, hogy újra felvehettük veled a kapcsolatot. Tudjuk hogyan érzed magad ebben a pillanatban, amikor az energiák a márciusi tavaszi napforduló alkalmával különösen erőteljesek. A napforduló után lecsökken az intenzitásuk és felismered majd, milyen változások mentek végbe benned.

Ez történik sok emberrel a Földön. Ahelyett, hogy kifelé tekintetek, legbensőbb énetekbe fordultok, hogy lássátok milyen csodálatos átváltozást idéztek elő bennetek ezek az energiák.


Egyre közelebb kerülünk hozzátok. Örömtelien várakozva az újraegyesülésünk nagy pillanatára, amikor mellettetek leszünk, a ti oldalatokon. Védelmezünk benneteket és segítünk nektek. Az emberiség a változás egy igen intenzív időszakán megy keresztül. Korábbi javaslatunk alapján úgy látjátok ezt [az állapotot] legjobban, ha belenéztek a tükörbe. Lássátok hol voltatok néhány hónappal korábban és hasonlítsátok össze a mostani helyzettel. Látjátok a változást önmagatokban? Látjátok, mennyivel erősebben vagytok Fénnyel telítettek? Ne csodálkozzatok, ha hirtelen nem okoznak többé örömet bizonyos dolgok, megszokások, nem ízlenek bizonyos ételek és italok.

Ez egy természetes folyamat: Minél több Fényt integráltok [fogadtok be], annál kevésbé érdekelnek vagy ízlenek fénytelen dolgok. Ha ez gondot okozna számotokra, kérjétek a segítségünket. Kérjétek a testeitek megtisztulását, méregtelenítését, erre több lehetőségetek is van: Kérhetitek, hogy alvás közben elvigyenek benneteket az egyik Gyógyító-hajónkra. Dolgozhattok szeretett testvérünk St. Germain ibolya lángjával vagy Rafael Arkangyal zöld gyógyító sugarával. Kérjetek egyszerűen és mi ott leszünk és segítünk nektek.

A testetek átváltozása időszakosan kellemetlen mellékhatásokkal járhat [émelygés, fejfájás, mellkasi szúró fájdalom, fülzúgás stb.- ford. megj]. Fogadjátok el ezeket és legyetek hálásak azért, ami veletek történik. Ily módon az átalakulás a lehető legegyszerűbben és legtünetmentesebben megy végbe. Minden ember a Földön részese ennek a folyamatnak. Minél jobban átadjátok magatokat ennek a folyamatnak, hálával és szeretettel elfogadva a változásokat, annál egyszerűbben és gyorsabban éritek el a célvonalat.

Tudjuk, hogy ezt már többedszer elmondták nektek és részben csodálkoztok, hogy miért nem hoz világosan látható eredményeket magával ez a folyamat. Nos, ez már régóta zajlik és még sokáig folytatódni fog. Egy éjszaka leforgása alatt történő változás a legtöbb esetben nem történik meg, mert ezt testetek nagyobb ráhatások nélkül nem viselné el. Bízzatok a folyamatban, mert úgy került kialakításra, hogy az a javatokat szolgálja.

Mi mindannyian részesei vagyunk ennek a folyamatnak. Mi, a csillagtestvéreitek tudásunkkal segítünk nektek a gyógyítás terén. Éjszakai időszakokban, amikor lepihentek, felemelünk benneteket a hajóinkra és különböző fény- és hanggyógyító technikákkal támogatjuk az átváltozási folyamatotokat. Másnap felismerhetitek magatokon ezeket a gyógyító folyamatokat, ha megerősödve és energiával telítve ébredtek vagy színtelenül és leharcolva érzitek magatokat, mintha az egész éjszakát végig dolgoztátok volna. Mindekét eset lehetséges és jelezheti, hogy dolgoztak veletek alvás közben.

De kívül is egyre több jelzést kaptok, mely láthatóbbá teszi számotokra az átváltozást. A világon mindenütt kormányváltások történek. Az emberek a nem fair életfeltételek ellen tiltakoznak. Ciprus jó példa arra, hogy az emberek nem tolerálják minden további nélkül a régi minták [módszerek] folytatását. Nem tolerálják egyszerűen tovább, hogy pénzt vegyenek el azoktól, akik már eleget szenvedtek a világot hatalmukban tartóktól. Az emberek fellázadnak ellene és megoldásokat követelnek, melyek az új energiával rezegnek együtt. És közismertté válnak ezek a megoldások, ill. bevezetésre is kerülnek. Figyeljétek a ciprusi fejleményeket és ismerjétek fel, mennyiben változik át a világotok.

Gondoltátok volna néhány hónappal ezelőtt, hogy ilyesmi megtörténhet? Gondoltátok volna, hogy egy ország, ami a ti szemszögetekből nézve világpolitikailag jelentéktelen szerepet játszik, egy ilyen globális hatással bírhat? Az egész világ szeme Cipruson és mindenki ámul, hogyan védik meg magukat a ciprusiak és ez milyen hatással van másokra. Ez mindannak az alapja, amiről már beszámoltunk: A jóléti programokat ti magatok hozzátok létre, amikor életre hívjátok az átváltozást és nem mutattok hajlandóságot, hogy fenntartsátok a status quo-t [jelenlegi állapotot].

Így zajlik az átváltozás kívül: lépésről-lépésre, de egyre gyorsabban és tisztábban körvonalazódva. Bárcsak tudnátok, mennyire egyedülállóak vagytok és mennyire szeretünk benneteket. Mindig fordulhattok hozzánk, mert ti a mi családunk vagytok, akiket annyira szeretünk.

Szeretettel:
fivéretek  Ashtar

Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES