team

We are in fact a team whether or not you realize it.

Ashtar Sheran

PrgInstructions HERE
Labels

Saturday, March 9, 2013

ASHTAR / 2013. március 3.
Meditálás közben nagy igyekezettel próbáltok eltávolodni a gyötrő elmétektől, hogy megpihenhessetek lényetekben. Amikor fáradhatatlanul utalunk arra, hogy pontosan ezek azok a fázisok [meditáció], amikor eggyé váltok Mindennel, amikor összekapcsolódtok velünk, Csillagtestvéreitekkel, akkor ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy csak ezekben a meditációs fázisokban lehetséges kapcsolatba lépni velünk és tudatosan kapcsolódni hozzánk. Sokkal inkább úgy van, hogy bíztatunk benneteket, hogy ágyazzátok be a meditációt a mindennapi életetekbe, kvázi mint folyamatosan jelen lévő természetességként. Ennek több pozitív hozadéka is van. Hadd magyarázzuk el.


Meditációtok során a célotok, hogy összekapcsolódjatok az Egésszel [Egységgel], miközben fókuszpontotokat [figyelmeteket] a fejetekről a szívetek középpontjába helyezitek. A szív, mint az bizonyára mindannyian tudjátok a kapcsolóközpontotok. A ti kapcsolódási pontotok minden Létezőhöz és így hozzánk is. Például ott ellenőrzitek, hogy ez az üzenet milyen hatással van rátok és mondjon bármit az elmétek, szívetek garantálja a megértés minőségét. Most pedig szeretnénk benneteket bíztatni, hogy gyakrabban építsétek be ezeket a kapcsolatokat a kapcsolóközpontotokkal anélkül, hogy vissza kelljen vonulnotok és hogy a saját [megszokott] rituálétok által nyerjetek távolságot az elmétektől. Ez nagyon egyszerű, mert mindegy hol vagytok, milyen helyzetben vagytok éppen, bármikor összekapcsolódhattok a szívetek központjával és egyesülhettek mindennel, ami Létezik és nem utolsó sorban velünk. Azt kérdezitek, hogyan működik ez? Egész egyszerűen: Ha a mindennapjaitokat élitek, próbáljatok meg naponta többször rövid időre elcsendesedni és itt a rövid idővel, a ti általatok valóban rövidnek tartott időre gondolunk. Erre elegendő néhány másodpercet „rászánni”. Távolodjatok el rövid időre attól, ami foglalkoztat benneteket. Fókuszáljatok egy pontra valahol kint a természetben, még ha az csak az égbolt felettetek. Vegyetek néhány mély lélegzetet és engedjétek lélegzeteteket a szívetekbe vándorolni. Képzeljétek el, hogy a lélegzetetek egy aranyszínű fénygömböt aktivál a szívetekben, mely kisugárzik szívetekből és körülöleli testeteket. Érezzétek, ahogyan megtisztít és megerősít benneteket a fény. Így nem csak magatokkal tesztek jót, hanem tudatosan összekapcsolódtok a Fénynővéreitekkel és fivéreitekkel. Mert a ti sugárzásotok az, ami elbűvöl bennünket és amihez képesek vagyunk kapcsolódni. Sugározzatok, amennyit csak lehet, és mi egyre közelebb és közelebb kerülünk hozzátok. Szeretettel, Ashtar
———————–
Szeretettel teli üdvözlettel.
Philipp
_______________________________________________
Publish mailing list
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4埋め込み画像 5


Keshe Live Regarding Threats and Science
Project Camelot, March 16, 2014
TRANSCRIPT AVAILABLE HERE

Petition

Full government disclosure of ET presence on Earth

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb


Why this is important

The presence of Extra-terrestrial civilizations on and around Earth has been publicly attested by hundreds of credible first-hand witnesses, including military personnel, astronauts and civil aviation pilots.

It has also been the subject of a global cover-up for more than 60 years, according to testimony from such witnesses, made public through Dr Steven Greer's Disclosure Project and recent documentary, Sirius, as well as through the Citizens' Hearing on Disclosure that took place at the National Press Club in Washington DC in April-May of 2013.

This cover-up, using media disinformation and hoaxes, has kept humanity from open contact with highly-advanced benevolent galactic citizens, capable of interstellar travel faster than the speed of light. In doing so, world leaders have deprived this planet of advanced propulsion and energy technologies that could have completely transformed human civilization by now, to a level of global well-being, connectedness, and environmental health few have yet even dreamed of.

Our planet can only head into deeper crisis under the control of a military-industrial complex and fossil fuel corporations that pull the strings of government to delay alternatives that would see their power crumble, along with a cabal of vested interests.

The open acknowledgement of advanced extra-terrestrial peoples by Earth's governments is the step needed to begin the next chapter for humanity and our planet. Clarity is vital if humanity is to successfully connect with ETs approaching with goodwill, currently not differentiated in media representation from negative entities or possible human agencies using reverse-engineered craft for unknown purposes. Lack of transparency creates confusion and the potential for destructive actions.

Let's take a stand for compassion and freedom NOW, and call on the United Nations and all world governments to step up, acknowledge the truth of benevolent ET contact with Earth, and start engaging openly with our galactic neighbors to heal our world.

RICHARD DOLAN


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES